OFICIAL! Familia Bodnariu, reunificată

După multe rugăciuni, proteste și îndelungi așteptări, în final, familia Bodnariu a fost reunificată. Asta după ce Marius și Ruth Bodnariu au primit câștig de cauză în dosarul contra Branevernet. Astfel, cei cinci copilași ai lor – Eliana, Naomi, Matei, Ioan și Ezekiel au ajuns din nou în sânul familiei.

Sursa foto: http://bodnariufamily.org/
Sursa foto: http://bodnariufamily.org/

Redăm mai jos comunicatul de presă integral al familiei Bodnariu:

„Slăvit să fie Dumnezeu care a împlinit dorința și rugăciunile pentru reunificarea familiei Bodnariu Marius și Ruth! Îi mulțumim Lui că s-a îndurat de părinți și de copii și astăzi, după 210 de zile, sunt din nou împreună, acasă!

Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru această zi pe care noi toți am așteptat-o împreună cu Marius, Ruth, Eliana, Naomi, Matei, Ioan și Ezekiel!

Vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de Marius, Ruth, copilașii lor și de întreaga familie Bodnariu în aceste luni de grea încercare!

Dorim să îl menționăm în mod special pe regretatul Cristi Țepeș, care ne-a transmis tuturor de la fața locului durerea pe care el a simțit-o văzând necazul prin care trecea familia Bodnariu. A plecat din lumea noastră și n-a mai apucat să finalizeze proiectul început și nici să fie părtaș la bucuria de astăzi, dar cu siguranță el se bucură acum în prezența Domnului. Domnul să îi binecuvânteze familia cu mângâierile Sale!

Din motive obiective, informațiile și imaginile din familia Bodnariu vor fi restrânse la strictul necesar. Vă mulțumim tuturor pentru înțelegere și în special presei!

În aceste zile, familia are nevoie imperioasă de liniște și intimitate netulburată, acestea fiind mai mult decat necesare deopotrivă pentru parinți, cât și pentru copii, în procesul de recuperare care urmează. Credem că Dumnezeu va vindeca inimile lor și rănile profunde din sufletele lor.

Ne rugăm în continuare pentru ei și mulțumim încă o dată lui Dumnezeu pentru această zi!

Pastor Cristian Ionescu, purtător de cuvânt,”

Precizăm că Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei urmează să pregătească un raport în care va investiga cazul familiei Bodnariu dar și alte cazuri similare din UE. Inițiativa alcătuirii raportului a venit din partea câtorva senatori români și a fost sprijinită, din partea Moldovei, de deputatul Valeriu Ghilețchi. Vă invităm să urmăriți un interviu realizat de Sputnik Moldova cu deputatul Valeriu Ghilețchi la subiectul drepturilor copiilor din UE.