Instituția Familiei atacată direct chiar de Ziua Mondială a Familiei

Obrăznicia activiștilor organizației homosexualilor și lesbienelor din Moldova GenderDoc-M a ajuns până acolo că chiar de Ziua Mondială a Familiei (15 mai) au venit la ministrul familiei ca să submineze instituția familiei creată de Dumnezeu prin căsătoria între bărbat și femeie și care se procrează. Adevărul acesta este stipulat în Constituția Republicii Moldova la articolul 48 aliniat 2:

Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între bărbat şi  femeie, pe  egalitatea lor în drepturi şi pe dreptul  şi  îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.

Înainte ca să fie adoptată legea antidiscriminare (redenumită “a egalității de șanse” nu știu de ce…) deja insistă să le fie recunoscute ceea ce ei numesc “căsătorii gay” dar care nu sunt căsătorii. Oare nu înțeleg politicienii că cedând acum în fața agendei politice homosexuale sub motiv de liberalizarea regimului de vize mai apoi vor fi mereu hărțuiți și presați să adopte noi și noi legi și forțați să schimbe articolul 48 din Constituția țării după care să legalizeze căsătoriile gay? Oare nu înțeleg ei că în loc să adopte legea “pentru egalitatea de șanse” trebuie tocmai invers să adopte legi pentru protecția institutului familiei care a fost în mod direct atacată azi? Dumnezeu să-i ajute pe toți politicienii să înțeleagă că cine ară nelegiuirea și seamănă fărădelege îi va culege roadele!

Felicitări doamnei ministru, Valentina Buliga, care a declarat că familia se bazează doar pe uniunea dintre bărbat și femeie, iar orientarea sexuală ține de alegerea personală a fiecărui individ. Dumnezeu să o țină în dregătoria la care se află acum, să o înalțe mai sus, să o ajute să stea tare în convingeri fără să cedeze în fața oamenilor lipsiți de moralitate și să apere instituția familiei.

Cu bucurie am aflat noutatea că, în aceeași zi, Alianța pentru Salvarea Familiilor a trimis scrisori fiecărui deputat din Parlament prin care au solicitat o atitudine corectă în vederea adoptării legislației antidiscriminare. În plic au fost trimise fiecărui deputat și o copie a cărții “Ce spune Biblia despre homosexualitate?” pe care am publicat-o recent.