Familia Arabadji a primit în dar un apartament şi bani

Familia Arabadji lecuieşte de astăzi acasă. Bianca, Tiberiu si mama lor Svetlana s-au mutat deja la un apartament din centrul Chişinăului, pe care l-au primit in dar de la primarul capitalei în cadrul campaniei „Dăruieşte şi Cîştigi” de la ProTV. Odată cu asta, teama de a rămînea pe drumuri a dispărut. Apartamentul este amenajat cu mobilier şi tehnică de bucătărie. Cheile de la apartament au fost înmînate de Dorin Chirtoacă, deghizat în Moş Crăciun, în seara de 26 decembrie în Piaţa Marii Adunaări Naţionale. Totodată, eroii campaniei „Dăruieşte şi Cîştigi” le-au dăruit şi un cec în sumă de circa 219 mii lei, bani adunaţi din SMS-urile telespectatorilor ProTV. Pînă acuma Svetlana şi cei doi copii ai săi locuiau într-un apartament mic, închiriat de rude şi achitat de biserica pe care o frecventează, fiind într-o situaţie grea, după ce pe 14 Februarie 2010, soţul Svetlanei, Vladimir, a murit într-un accident rutier grav.

Este o bucurie pentru mine personal, întrucît am avut fericita ocazie să-l cunosc pe Vladimir şi pe soţia lui Svetlana. A fost un băiat integru, credincios lui Dumnezeu şi bun cu toţi oamenii. Deşi părinţii lui sunt în viaţă, aceştia l-au abandonat în stradă pe cînd era încă mic. Oamenii buni, însă, de la Biserica creştină „Filadelfia”, l-au adăpostit, i-au purtat de grijă în nevoile lui, el devenind un corist în corul bisericii. A fost un şoc mare pentru toţi noi, cînd am auzit despre moartea lui.

Dragă Svetlana, te felicit cu această mîngîiere de la Dumnezeu şi îţi doresc, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, un an nou împlinit alături de odoraşii tăi binecuvîntaţi. Domnul să te întărească şi să te călăuzească în continuare.

Prezentarea nevoii familiei Arabadji de către echipa  ProTV

var optiuni = {media_id:’58190′,autostart:false,fullscreen:false,proWidth:448,proHeight:366 };Înmînarea cheii de la apartament şi a cecului de 219 mii lei