Să le vestim Evanghelia utilizatorilor Facebook din Moldova a căror număr s-a dublat în ultimele 6 luni!

Pe blogul IT NEWS MD am găsit un articol interesant care scrie următoarele:

La începutul lunii decembrie 2010, în Moldova erau 138 780 de utilizatori Facebook, cu 19 mii mai mulți decât acum o lună și cu circa 70 mii mai mulți decât acum 6 luni, potrivit site-ului http://www.socialbakers.com.

Mai scrie pe acest site că  dintre toţi utilizatorii, 56% sunt femei si 44% sunt bărbați. Rata de penetrare a Facebook-ului în Republica Moldova a populaţiei este de 3,21%, iar a populaţiei online – 10,72%.

Moldova are 138 780 utilizatori Facebook in Decembrie 2010

Rugăciunea mea este ca toţi cei care sunt creştini născuţi din nou din ţara noastră, care au un cont pe Facebook, să folosească această reţea pentru a le vesti oamenilor Evanghelia. În acest sens am predicat anterior un mesaj:

  • Cum trebuie să se raporteze creştinul la Facebook? (partea I)
  • Cum trebuie să se raporteze creştinul la Facebook? (partea II)

Ieri, pentru prima dată am încercat să creez un eveniment prin care am anunţat serviciul de azi la Biserica “Bunăvestirea” şi am anunţat şi subiectul. Am trimis anunţul despre acest eveniment la un număr mic de oameni, dar, am fost plăcut surprins când am văzut că mulţi din cei pe care i-am invitat ne-au vizitat azi. Văzând acest răspuns pozitiv, doresc să încurajez pe toţi creştinii să creeze astfel de evenimente pe Facebook, să participe şi să invite şi pe ceilalţi prieteni ai lor.