”Face to Face” în orașul Bălți

„Opriți-vă, și să știți că Eu sunt Dumnezeu: Eu stăpânesc peste neamuri. Eu stăpânesc pe pământ.” (Psalmii 46:10)

seminar pentru fete Face to face

Ziua de 29 octombrie a fost o zi în care tinere din mai multe localități s-au adunat la seminarul cu genericul ”Face to Face”, care a avut loc în incinta bisericii ”Betania” din or. Bălți.

Temele abordate la acest seminar au fost: ”Față în față cu lumea virtuală” și „Față în față cu Dumnezeu”, prezentate de către Veronica Bucur și Felicia Rotaru.

Fiecare dintre tinerele prezente au învățat principii importante în folosirea rețelelor de socializare și cum prin intermediul acestora să răspândești Cuvântul lui Dumnezeu.

”E bine să folosim rețelele de socializare pentru a arăta oamenilor Adevărul”, a menționat o participantă al acestui seminar.

”Noi suntem reprezentanții lui Dumnezeu și trebuie să spunem Cuvântul”, a spus Daniela, o altă participantă.

La sfârșitul seminarului un îndemn deosebit pentru tinere l-a avut Eugenia Podoleanu, responsabilă pe departamentul surorilor al UBCEB:

„Căutați pe Dumnezeu, căutați să fiți fete al rugăciunii, fiți în părtășie cu ceilalți, chiar și în rețelele de socializare căutați femei spirituale, de la care să învățați, fiți fete credincioase.”

Seminarul ”Face to face” a atins inima tinerelor, care și-au dorit o schimbare, începând de la folosirea rețelelor de socializare cu înțelepciune și după necesitate, dar nu în irosirea timpului.

După seminar, la o masă, fiecare dintre tinere a avut ocazia să petreacă timpul în părtășie și să se bucure de o zi binecuvântată în prezența lui Dumnezeu.