Există oare vindecare pentru durere?

Mari sunt chinurile oamenilor pe pământul acesta. Din această cauză mulți oameni aduși la așa stare nu mai pot face față vieții, dar cei care nu sunt afectați de această problemă stau deoparte și se uită fără ca să li se trezească cel mai mic sentiment de milă. Cei bolnavi caută ajutor nu acolo unde trebuie, ei caută ajutor fără ca să știe că adevărata scăpare este la Dumnezeu.

Biblia spune:

„Duhul Domnului este peste Mine, pentru că M-a uns să vestesc săracilor Evanghelia; M-a trimis să tămăduiesc pe cei cu inima zdrobită, să propovăduiesc robilor de război slobozirea, şi orbilor căpătarea vederii; să dau drumul celor apăsaţi ” (Luca 4:18)

Ajutorul adevărat vine de la Isus, El este acel care îți poate da adevărata vindecare. El este acela care îți poate vindeca nu numai boala fizică. El îți oferă mai mult decât crezi, El îți oferă pace, libertate și o adevărată încredere în ceea ce se întâmpla în viața ta. Primește-L pe Isus în viața ta și o să vezi că nu vei regreta. El a murit pe cruce pentru tine ca eu și tu să avem viață veșnică, o pace și încredere în viața de pe pămînt. El sa sacrificat ca tu șă-ți trăiești viața pe pământ în pace și dragoste.