Vă invităm la inaugurarea monumentului purității ”Dragostea Adevărată Așteaptă”

Proiectul ”Dragostea Adevărată Așteaptă” s-a desfășurat în Republica Moldova începând cu noiembrie 2013. Până la acest moment aproape 8000 de tineri au decis să se păstreze curați până la căsătorie.

La 18 mai, duminică la ora 13:00 în parcul Dendrarium din Chișinău va fi inaugurat monumentul purității, zis și monument al virginității. Dacă aveți dorința de a veni la eveniment, vă rugăm să confirmați această intenție la comentarii sau la evenimentul creat pe facebook.

Monumentul ”Dragostea Adevărată Așteaptă” va aminti tinerilor din țara noastră despre valoarea virginității până la căsătorie. La baza acestui monument vor fi păstrate legămintele celor ce au decis să se păstreze curați până la căsătorie.

Cu ocazia acestui eveniment vor fi prezentate rezultatele proiectului, impresiile participanților și ale liderilor implicați în desfășurare. Un rezultat frumos este numărul mare al tinerilor care au decis să se păstreze curați până la căsătorie, în pofida culturii de astăzi ce promovează libertinajul sexual.

Ne așteptăm ca rezultatele de lungă durată ale proiectului să fie:

– reducerea numărului de avorturi și copii născuți în afara căsătoriei,

– reducerea bolilor sexual-transmisibile,

– diminuarea stărilor de depresie printre adolescenți și tineri,

-întărirea instituției familiei,

– reducerea practicării concubinajului,

– reducerea prostituției,

– reducerea bolilor dobândite de către în femei în urma avorturilor.

Lucrările la execuția Băncii ”Dragostea Adevărată Așteaptă” sunt pe final. Dar, pentru a finisa deplin este o mare nevoie de donații urgente pentru a acoperi cheltuielile necesare și urgente, de aceea vă invităm să susțineți proiectul și să fiți alături de noi. Detalii despre donații găsiți în acest articol pe internet: https://moldovacrestina.md/asteapta/doneaza sau la acest număr de telefon: 076718882 (Irina).