Eurovision 2014 tolerează homosexualitatea

Cîțiva ani la rînd nu am privit Eurovision-ul, fiind un concurs nedrept și care promovează imoralitatea. Anul acesta lucrurile care au fost ascunse de politica Eurovision-ului au ieșit la iveală.

Cîștigător(oare) fiind Canchita Wurst, dar nici nu știu cum să-i spun căștigător sau cîștigătoare, el fiind unul care promovează homosexualitatea, explicînd prestația sa ”în ipostază de fată cu barbă” prin faptul că a dorit să-i susțină pe cei care sunt discriminați din cauza ”orientării lor sexuale”. Prestația lui a fost susținută de multe țări care luptă împotriva acestei destrăbălări, dar totuși care i-au acordat ieri seara numărul maxim de puncte, din aceste țări face parte Rusia.

M-a mirat mult toleranța lumii, care s-a bucurat mult văzîndu-l pe el ca cîștigător. L-au felicitat și încă și-au arătat nemulțumirea față de cei care au încercat să-l elimine din concurs. Mulți oameni au spus că ce are să se amestece religia într-un concurs de muzică, dar, oameni buni, aceasta ține de valorile noastre ca și oameni și nu mai fiți așa toleranți cu păcatul! Toți vorbesc despre toleranță, haideți, dar, să tolerăm toți bețivii, să-i încurajăm, să tolerăm toți drogații că aceasta e alegerea lor și să tolerăm și toate avorturile…de acum dacă fiecare are dreptul, să mai tolerăm și ucigașii. Unde ajungem noi? Tolerînd toate aceste lucruri, îmi pare rău, dar societatea noastră n-o așteaptă decît degradarea, dar ea și așa deja și-a pierdut multe din valorile frumoase pe care le-a posedat. 

Greu de crezut că societatea noastră nu vede nimic rău în lucruri destrăbălate, dar aceasta-i o realitate dură, unde noi trebuie să fim sare și lumină. Vă îndemn să studiați Biblia și să împliniți ceea ce este scris în ea, pentru că doar Cuvîntul lui Dumnezeu ne va ajuta să rămînem tari pe poziția noastră.