Cum să ai o căsătorie pură când orice bărbat îți cere sex din primele întâlniri?

Întrebare:

Bună ziua! Cum poți spera în timpul actual la o căsătorie “pură”? Pentru că orice băiat/bărbat încă de la primele întâlniri cere să întreții relații sexuale cu el, (așa să fii cu lumea în rând), iar de nu, nici naiba nu mai are nevoie de tine… Și cum mai poți să construiești o “legătura de suflet” cu cineva, să visezi la o familie, dacă atâta pervertism e în sufletul lor (al bărbaților)? 

Înțeleg dezamăgirea pe care o aveți și pe care știu că o au multe fete în ziua de azi. Domnul Isus spunea despre cei din vremea Lui că erau un neam ticălos și preacurvar.  Starea societății de azi se pare că a ajuns și mai coruptă și imorală. Și să știți că imoralitatea aceasta nu i-a afectat doar pe bărbați. Foarte multe fete de azi tot gândesc așa și nu mai pun valoare pe curăție morală, nu-și păstrează virginitatea și nu cinstesc căsătoria. Așa că băieții imorali și fetele imorale se întrețin și se încurajează unii pe alții în desfrâu. Și pentru că au ajuns atât de imorali judecă despre toți după măsura stricăciunii lor și cred că a fi imoral ca ei este să fii “în rând cu lumea”. Ce să mai vorbim dacă și politicienii noștri au ajuns să creadă că homosexualitatea este normalitate… Nu este de mirare că tinerii unei țări au ajuns cum au ajuns. Proverbul popular spune că  peștele de la cap se strică.

Totuși, am o veste bună pentru dumneavoastră. Nu toți bărbații sunt imorali. Nu toți bărbații văd în femei doar obiecte de făcut sex. Există și în zilele noastre bărbați neprihăniți care au frică de Dumnezeu și respect pentru femeie. Am o mare onoare să păstoresc mulți astfel de bărbați în biserica Bunăvestirea din Chișinău, unde slujesc și oriunde în lume m-a trimis Dumnezeu să le slujesc sfinților. Chiar dacă altă dată, când erau fără Hristos,  gândeau ca și colegii lor și nu vedeau în fete altceva decât obiecte de făcut sex, acești bărbați au crezut din toată inima în Evanghelie și prin pocăință și naștere din nou au ales să fie ucenicii Domnului Isus Hristos. Ei urmează cu toată scumpătatea învățătura Evangheliei. Unii din ei urmează să se căsătorească, iar alții s-au căsătorit cu fete neprinănite care au aceeași dragoste pentru Dumnezeu și care urmează cu scumpătate învățătura Evangheliei. Dumnezeu i-a binecuvântat cu copii cuminți și cu multă bucurie îi admir cum trăiesc în armonie și se iubesc în familiile lor. Chiar vreau să vă invit la biserică să faceți cunoștință cu aceste familii, dar ca să petreceți mai mult timp cu ei, vă invit la tabăra EFNL,  unde vor veni și vor sluji împreună cu soțiile lor.

Ca să ai speranța de a întemeia o căsătorie pură trebuie să fii cerută în căsătorie de o persoană pură. Adevărații ucenici ai lui Hristos așa sunt. Te stăfuiesc să cauți o Biserică unde este propovăduită adevărata învățătură a Domnului Isus Hristos așa cum a fost lăsată pe paginile Sfintelor Scripturi.

Cu bărbații care îți cer să întreții relații sexuale înainte de căsătorie nu vei putea niciodată să întemeiezi o familie frumoasă și să fii fericită, chiar dacă vei refuza să aveți relații intime până la căsătorie.  Fii sigură de aceasta și fugi cât mai departe de astfel de bărbați. Evită total compania lor.