Este necesară adoptarea unei legi împotriva păcătoșilor?

Motivul scrierii acestui articol este postarea de pe blogul Nataliei Ghilașcu întitulată “Optez pentru adoptarea unei legi împotriva păcătoșilor“. Chiar dacă articolul a fost scris în bătaie de joc la adresa Bisericii, trebuie să-i dăm dreptate Nataliei în unele lucruri. Este adevărat că într-o țară unde 95% din locuitori se declară creștini cei mai mulți din ei sunt robiți de păcate cum ar fi adulterul, beția, furtul, minciuna, corupția, etc. Este adevărat și aceea că Biserica trebuie să fie preocupată de toate aceste manifestări ale păcatului și trebuie să vină cu soluții divine care să aducă rezultatele așteptate  în viețile oamenilor. Dumnezeu să ne ajute  pe toți cei care suntem chemați să propovăduim Cuvântul lui Dumnezeu ca să facem față acestei grave realități, chiar dacă suntem foarte puțin la număr comparativ cu starea gravă a lucrurilor.

Dar vreau să-ți atrag atenția, Natalia, la un alt adevăr important. Când ai văzut tu să iasă păcătoșii la care te-ai referit ca să ceară o lege prin care divorțul, sau adulterul, sau alte păcate grave să fie acceptate ca și normalitate cu drept să fie apoi promovate în mass-media, în școli, în grădinițe? Ai văzut tu vreo dată să ceară cineva o lege prin care să meargă în grădinițe și școli și să-i învețe pe copii că cei care divorțează așa se nasc, așa sunt genele lor, și tot așa este cu cei care fură, care devin alcoolici, care se droghează și deci, toți acești oameni trebuie să fie acceptați așa cum sunt ei, să fim toleranți cu ei și să-i lăsăm să promoveze ceea ce ei cred că este normalitate? Oare nu vezi, Natalia, că nimeni din oamenii robiți de aceste patimi nu s-au încumetat să ceară o lege afară de homosexuali? De fapt, încurajate de cea a gay-ilor, au apărut deja și mișcări ale drogaților care cer să fie legalizată marihuana.

Oare crezi tu că întâmplător Biblia spune astfel despre homosexuali?

Înfăţişarea feţei lor mărturiseşte împotriva lor, şi, ca sodomiţii, îşi dau pe faţă nelegiuirea, fără s-o ascundă. Vai de sufletul lor, căci îşi pregătesc rele! (Isaia 3:9)

Nimeni din păcătoși nu insistă cu atât obrăznicie să-și răspândească și să-și îndreptățească patima cum o fac homosexualii?