Avem nevoie de o lege nediscriminare pe criteriu de orientare sexuală?

După ce Guvernul a adoptat legea anti-discriminare pe criteriu de orientare sexuală, Ministerul Justiţiei şi organizaţiile pro-gay insistă să ne convingă de necesitatea acestei legi şi că ea nu prezintă nici un pericol de propagandă şi răspândire a homosexualităţii. În acelaşi timp, în ţara noastră creşte vertiginos fenomenul pedofiliei. Colaboratorii Centrului “La strada” au ţinut o conferinţă de presă la care au alarmat societatea şi autorităţile despre acest fenomen.

 

Am rămas adânc întristat să văd cum la emisiunea “În Profunzime” domnul ministru al Justiţiei Alexandru Tănase ne convingea că nu prezintă nici un pericol această lege şi că el nici măcar nu a văzut pe aceşti oameni (homosexualii şi lesbienele) şi că cine ştie dacă ei sunt măcar 100. Când a fost întrebat dacă ar accepta ca să ajungă copii lui homosexuali a spus râzând “Doamne fereşte”. Dar ştie oare domnul ministru că la 14 februarie în parlamentul Canadei, în timp ce se discuta pe marginea Codului Penal, s-a spus că pedofilia este orientare sexuală ca şi celelalte orientări. Parlamentarul Van Gijseghem a zis: “Pedofilii nu sunt doar  simpli oameni care comit ofense mici(auzi, după el molestarea unui copil este ofensa mica) ci mai degrabă se luptă cu ceva care este echivalent orientării sexuale aşa cum alt individ se luptă cu heterosexualitatea sau chiar cu homosexualitatea.”

Poate este cazul ca Ministerul Justiţiei să se preocupe urgent de stoparea acestei creşteri alarmante a frecvenţei cazurilor de pedofilie şi să propună parlamentului legi prin care să fie înăsprită pedeapsa pentru pedofili şi pentru seducerea sexuală a copiilor.

În reportaj ni se spune că copiii abuzaţi sexual au fost băieţi, deci, actul de pedofilie a fost de natura homosexuala. Este vreo legătură între homosexuali şi pedofili? Sunt homosexualii pedofili? The Gay Report, un studiu publicat de cercetătorii homosexuali  Jay şi Young in 1979, relatează că 73% din homosexualii intervievaţi au întreţinut relaţii sexuale cu băieţi cuprinşi între vârsta de 16-19 ani sau chiar şi cu cei care aveau o vârstă mai mică. (New York: Summit Books, 1979, pag. 275.)

Greg Quinlan, un fost homosexual, care a primit eliberare din această robie când a crezut în Domnul Isus din toată inima, spune că a cunoscut în viaţa lui mii de homosexuali şi nici odată nu a întâlnit pe cineva din ei care să nu fi fost iniţiat în sex în copilărie şi în general cu cineva de acelaşi sex.  Băieţii care au devenit victime ale pedofililor sunt potenţiali homosexuali, pentru că homosexualitatea este un păcat şi o patimă care se învaţă şi care îl robeşte pe om.

A mai făcut domnul ministru o referinţă la frază spusă de pastorul luteran Martin Niemölle despre indiferenţa sa în timpul ridicării la putere a naziştilor:

La început ei au venit după comunişti,
şi eu nu am spus nimic, deoarece eu nu eram comunist.

Apoi au venit după sindicalişti,
şi nu am spus nimic, pentru că nu eram sindicalist.

Apoi au venit după evrei,
şi nu am spus nimic, deoarece eu nu sunt evreu.

Apoi au venit după mine
şi nu mai era nimeni să stea în apărarea mea.

Domnul ministru al justiţiei spune că “dreptatea este rigoarea” lui şi este necesar să ştie că a fost pus de Dumnezeu în această poziţie ca să facă dreptate şi să “nu risipească nici o picătură de energie morală în zadar”. Trebuie să-i pese de copiii (băieţii) care au fost şi sunt abuzaţi de pedofili (homosexuali). Toţi cetăţenii, toţi părinţii avem datoria să oprim acest proiect de lege ca să nu ne trezim apoi în situaţia lui Martin Niemolle să regretăm indiferenţa  noastră şi lipsa de discernământ. Pastorul a spus aceste cuvinte după ce a stat în lagărele de concentrare mulţi ani.

Procuratura Generală atenţionează că dacă în anul 2009, 459 de copii au fost victime ale abuzurilor sexuale, în 2010 – 550. Creşterea este extrem de alarmantă şi cere o implicare directă şi urgentă a Ministerului Justiţiei.