Engleză – cu dublu folos

De câte ori te-ai apucat să înveți limba engleză? Câte eforturi ai depus în zadar ca să poți vorbi fluent limba engleză? Mulţi recunosc că fac puține eforturi pentru a o studia. Mai puţini realizează avantajele pe care le oferă cunoaşterea ei. Mai cu seamă cei care încearcă să o înveţe de sine stătător şi cărora elanul li se termină cu mult înainte de a “gusta” din toate beneficiile pe care această limbă frumoasă şi bogată le oferă doar celor mai insistenţi, hotărâţi şi interesaţi!

Andreev Edward, fost elev în cadrul Asociației Obștești ”English For a New Life”

Am învățat să vorbesc limba engleza, nu doar să știu gramatica, dar cum să o vorbesc fluent. Tot la aceste ore am învatat mai mult despre Dumnezeu și planul Lui în viața mea. La școala EFNL mi-am făcut mulți prieteni adevărați! La seminarul pentru profesori am învătat cum să predau limba engleza oamenilor. Am învățat cum să mă port cu fiecare din ei și să pot să-i învăț Cuvântul lui Dumnezeu prin intermediul limbii engleze.

 

Marcela Tașcă, profesoară  în cadrul AO ”EFNL” 

Această școală m-a ajutat să-mi dezvolt capacitățile de comunicare, să-mi îmbogățesc vocabularul și fonetica. Datorită textelor biblice, care sunt incluse în această carte, profesorii au posibilitatea de a zidi relații durabile cu elevii. Elevii pot cunoaste mai multe despre Isus și viata Sa, lucruri care nu le aud nici acasă, nici școală și uneori nici chiar la biserică. Vă invit să studiați engleza printr-o metodă interesantă și efectivă, și să vă faceți prieteni noi și excepționali.

 

Cu speranţa că te-am convins cât de necesară este cunoaşterea limbii enlgeze, te invităm la cursurile oferite de AO “Engleza pentru o viaţă nouă” – deoarece o viaţă în care este loc pentru cunoaştere şi îmbogăţire permanentă, prin altoirea valorilor creştine, se înnoieşte din zi în zi.

Pentru informaţii, contactaţi-ne la 022744186 sau 069559744; 079602591.