Cum Pamfilia a născut prin clonare sau ce spune Biblia despre clonare?

Pamfilia împlinise 34 de ani şi dorea să aibă un copil fără a se căsători. Nici să înfieze unul de la orfelinat nu dorea. Prietenele i-au sugerat să aplice fertilizarea „in vitro” cu spermă donată, dar ea se temea că copilul va semăna mai mult donatorului decât ei, de aceea, nu a acceptat nici această variantă. A dorit să aplice clonarea şi pentru aceasta medicii au luat multe celule de ale Pamfiliei din care au scos nucleul. Apoi, au colectat cât de multe posibile ovule de al ei din care au scos nucleul. Aplicând curenţi de tensiune electrică, au introdus nucleiele din celulele Pamfiliei în ovulele ei şi le-au plasat într-un mediu special ca să vadă cine din aceşti embrioni (copiii cu viaţă) vor supravieţui. Numărul lor este 270. În cele din urmă, medicii clonişti, au decis să implanteze în uterul Pamfiliei 10, să congeleze alţi 50 mai sănătoşi, iar pe restul i-au transmis fabricii care fac produse cosmetice din ei. Nici pentru Pamfilia, nici pentru medici, nici pentru cei de la fabrica de produse cosmetice, nici pentru femeile care aplică aceste produse, nu contează că de odată au fost omorâţi fără milă 210 copii nevinovaţi care n-au făcut încă nici bine nici rău.

Dar, să ne întoarcem la Pamfilia care este însărcinată cu 10 copii de odată şi este sub supravegherea medicilor. În prima săptămână, 5 embrioni au fost avortaţi pentru că n-au reuşit să se prindă de ţesutul uterului ca să se alimenteze. Cinci, însă, se înrădăcinaseră bine şi creşteau. Pamfilia însă a hotărât să mai avorteze încă patru din embrioni pentru că ea nu-şi dorea decât un singur copil. Ea şi-a dat fără milă consimţământul la omorârea lor. De fapt nu, ea singură a cerut moartea lor, ea este călăul copiilor ei.

Au trecut şapte luni şi, pentru că copilul n-a fost conceput pe calea naturală lăsată de Dumnezeu, pentru că uterul a fost afectat grav când au fost avortaţi ultimii patru copii, Pamfilia a născut înainte de vreme o fetiţă căreia ia pus numele Pamfilinia, fiind conştientă că fetiţa aceasta va fi o copie exactă a ei.

La două luni după naşterea copilului, după un test, medicii i-au comunicat lui Pamfilia că mica ei copie are viciu cardiac şi nu va putea trăi mai mult de 15 ani. Când au văzut groaza pe faţa Pamfiliei (de ce nu s-a îngrozit aşa şi atunci când a omorât 219 copiii ai ei şi a congelat într-o închisoare pe 50 cei mai sănătoşi. Dar stai, medicii i-au spus că tocmai aceşti 50 de embrioni congelaţi şi pot fi scăparea pentru Pamfilina. Ei i-au propus lui Pamfilia să mai dea naştere unei fetiţe, care să-i doneze apoi inima lui fiicei ei. Pamfilia nu se gândeşte acum decât la viaţa lui Pamfilina şi a acceptat. I-au fost implantaţi iar 10 embrioni din care iar 9 au fost avortaţi, adică omorâţi fără milă, şi peste alte nouă luni s-a născut o altă fetiţă frumoasă, care va fi o copie exactă a Pamfiliei. A numit-o Pamfilaria ca să nu fie departe de numele mamei.

Trec zilele şi Panfilia s-a ataşat cu aceeaşi dragoste de Pamfilina ca şi de Pamfilaria, chiar dacă prima este bolnăvicioasă şi slăbită. În fiecare seară, Pamfilia se culcă cu fetele ei scumpe şi după ce ele adorm, se gândeşte cu groază că timpul trece repede şi vine vremea când trebuie să o sacrifice pe una din ele. Ce să facă ea? Să o lase pe Pamfilina să moară? Dar oare nu pentru a o salva pe ea a născut-o pe Panfilaria? Ce să facă ea acum? Să mai dea naştere unui copil care să fie donatorul de inimă? Dar nu mai este timp ca să crească acel copil? Ce să facă Pamfilia după ce a omorât atât de mulţi copii? Ce să facă cu ceilaţi 30 de embrioni congelaţi? Ce va face ea când va veni la judecata lui Dumnezeu care a spus „Să nu ucizi”.

Povestirea de mai sus este inventată de mine, dar Arthur Caplan, directorul Centrului de Bioetică al Univesităţii din Pensilvania ne asigură că în următorii şapte ani învăţaţii vor reuşi să cloneze oameni şi tot ce aţi citit mai sus poate deveni realitate.

Ce spune Biblia despre clonare? Vă las să judecaţi singură şi să vă expuneţi la comentarii.