A venit vremea să se implice creştinii adevăraţi în politică (10 motive)

A venit vremea şi este deosebit de important pentru creştinii adevăraţi să se implice în viaţa politică a ţării noastre. Iată care sunt motivele:

1. Valorile creştine sunt în pericol

Cu toate că pretindem a fi o naţiune creştină, sunt atacate zilnic valorile creştine şi naţionale.

2. Avem nevoie de politicieni care să apere valorile creştine

Fiind într-o ţară creştină, nu auzim aproape niciodată să fie consultată poziţia biblică la elaborarea legilor, la discuţiile care se dau în Parlamentul ţării. Majoritatea politicienilor, chiar şi cei care altă dată se declarau atei, acum se numesc creştini, dar nu dau importanţă Cuvântului lui Dumnezeu şi nu apără valorile creştine.

3. Avem nevoie de politicieni care nu se lasă manipulaţi de organismele internaţionale

Ce caută să ne distrugeră valorile naţionale şi ulterior naţiunea. Articolul acesta prezintă o ilustraţie a acestui proces negativ şi distrugător.

4. Avem nevoie de politicieni care vor apăra cauza Mântuitorului la nivel internaţional.

În loc să ne lăsăm a fi manipulaţi de organismele internaţionale, ar trebui să urmăm pilda politicienilor polonezi care promovează şi duc lupta pentru apărarea valorilor creştine în Europa.

5. Avem nevoie de politicieni care nu ignoră voinţa creştinilor.

Exemplul cel mai proaspăt sunt declaraţiile primarului general de Chişinău cu privire la panourile publicitare cu caracter indecent. Cunosc faptul că sunt mulţi cetăţeni care s-au expus pentru eliminarea acestor panouri. Câţi sunt cei care au cerut să fie introduse aceste panouri? De ce atunci opinia şi voinţa majorităţii creştine într-o tară creştină este ignorată de către politicienii care pretind a fi creştini? Este nevoie să ajungă în aceste poziţii de conducere cei ce sunt cu adevărat creştini.

6. Avem nevoie de policitieni care îşi respectă cuvântul.

Domnul Isus a spus în Sfânta Scriptură:

Felul vostru de vorbire să fie: “Da, da; nu, nu”; ce trece peste aceste cuvinte, vine de la cel rău. (Evanghelia după Matei 5:37)

În timpul campaniei electorale cineva a spus această definiţie:

Politician este omul care poate să facă promisiuni şi să fie crezut de cei ce îl aleg, iar apoi, după ce este ales, să poată argumenta în faţa alegătorilor de ce nu a făcut cele promise.

O ţară creştină are nevoie de politicieni care sunt creştini integri şi trăiesc potrivit cuvintelor Domnului Isus, adică acţionează potrivit cu cele ce spun.

7. Avem nevoie de politicieni care caută cu adevărat binele oamenilor

Gândiţi-vă la ce se întâmplă în prezent în Consiliul Municipal în privinţa alegerii preşedintelui. Oamenii care s-au întrecut la promisiuni în perioada alegerilor, acum nu pot împărţi această poziţie. De la cei mai înţelepţi oameni şi creştini se aşteaptă un alt fel de comportament.

8. Avem nevoie de politicieni care vor sluji bisericii lui Hristos

Politicieni care nu vor căuta să o folosească pentru interesele proprii sau de partid. Citeşte exemplul.

9. Avem nevoie de politicieni care vor promova valorile creştine ale Bibliei

Politicieni care nu promovează interesele confesiunii din care fac parte sau ură faţă de alte confesiuni creştine.

10. Avem nevoie de politicieni care studiază, cunosc şi aplică Cuvântul lui Dumnezeu în viaţa personală şi în deciziile care le iau în politică.

Dumnezeu să trezească Duhul adevăraţilor creştini, ca să se implice în viaţa politică a ţării şi apoi să le dea biruinţă la alegerile din 2009. Vă invit să vă expuneţi părerea la comentarii.