Eficiența cărților audio

În secolul XXI, toată lumea este ocupată. Școala, universitatea sau serviciul sunt locurile unde ne petrecem aproape jumătate din viața noastră. Timpul rămas liber îl investim tot în aceste lucruri, ca de exmplu pregătirea temei pentru acasă sau pregătirea pentru a doua zi la serviciu. 24 de ore nu ne sunt îndeajuns pentru a lăsa timp și pentru lectură. Alergăm dintr-o parte în alta iar cînd ajungem acasă suntem epuizați și obosiți. Mulți dintre noi poate nu au mai citit o carte de ani de zile și scuza firească este „nu am timp”.

Pentru a reuși să citim și să ne facem și celelalte lucruri eu recomand cărțile audio. Cărți bune și interesante pe care le poți asculta în drum spre casă, cînd mergi la plimbare, cînd faci curat sau cînd nu poți dormi noaptea. Prima carte audio pe care am ascultat-o cu mult interes și pe care o recomnad din toată inima este „Cu Dumnezeu în subterană” scrisă de Richard Wurmbrand. O carte bibliografică care impresionează prin evenimentele relatate. Întreaga carte vorbește despre prigonirea creștinilor din timpul conducerii comuniste din România. Probele prin care ia fost testată credința și devotamentul pentru Dumnezeu Cel Atotputernic, l-a făcut pe martirul nostru Richard Wurmbrand să reziste în orice suferință.

Dacă vreți să vedeți cu adevărat ce viață au avut creștinii în vremea aceea, care era atitudinea statului față de creștini, cum un om care era cel mai încrezut ateu s-a convertit la creștinism dar și alte lucruri interesante nu aveți decît să ascultați această carte.

Alte cărți ale aceluiași autor sunt: „Hristos pe ulița evreiască” , „Noblețea suferinții”.

O carte pe care o plasez pe primul loc în topul tuturor cărților, și care poate fi și ea „citită” audio este Biblia, cartea cărților. Vă îndem să ascultați acestă carte și să cunoașteți Cuvîntul Lui Dumnezeu. 

Audiere plăcută .