eBiblia – o nouă aplicație pentru studierea Bilbliei

eBiblia este o aplicație nouă pentru studierea avansată a Biblie, dezvoltată de un grup de programiști români. Aplicația este compatibilă atât cu iOS, cât și cu Android, este gratis și poate fi descărcată de pe App Store (cautând eBiblia în App Store) și de Play Store.

Conţinutul aplicației:

22 de variante de biblie: 
6 cărţi de meditatii zilnice 
4 tabele de citit biblia într-un an 
9 dicţionare biblice 
10 cărţi de comentarii biblice 
5 cărţi de schiţe de carte

Facilităţi aplicaţie 

Aplicația eBiblia permite crearea unor pagini separate pentru: Devoţional, Biblia, Concordanţă, Dicţionare, Comentarii, Schiţa cărţii, Studiu biblic, Bookmark, Note.
Este posibilă căutarea în Biblie după carte, capitol și verset. Citirea bibliei se poate face independent sau în pararel (până la 4 versiuni). 
De asemenea, aplicația conține trimiteri, note de subsol sau explicații. Sunt disponibile și numere strong pentru variantele de biblie în original (BIO-VT, BIO-NT), Septuaginta – greacă (LXX) și King James Version (KJV) – engleză, precum și analiza gramaticală a fiecarui cuvânt pentru variantele de biblie în original (BIO-VT, BIO-NT), Septuaginta – greacă (LXX). 
Poate fi făcut un salt rapid la comentarii, schița cărții, note sau Bookmark printr-un Tap pe locul biblic respectiv. Pentru căutarea cuvântului în dicționare sau concordanță – Tap pe cuvânt. Explicația dată de dicționar apare la un Tap pe numărul strong, iar la un Tap pe analiza gramaticală apare traducerea în limba română.
Varianta audio disponibilă este VDC.