„E locul pe care l-am căutat întotdeauna în adâncul sufletului”. Mărturii din Centrul de Reabilitare „Eliberare”

Recent, împreună cu Vasile și Anastasia Filat și alți câțiva prieteni, am vizitat Centrul de Reabilitare „Eliberare” din comuna Stăuceni. Ne-am bucurat să întâlnim și să discutăm cu oameni care au decis să pună capăt consumului de alcool sau droguri – patimi care robise viețile lor. Ei au mărturisit că datorită studierii zilnice a Cuvântului lui Dumnezeu și rugăciunii, care stau la baza reabilitării în acest Centru, viața lor a prins culoare și sens, iar procesul de recuperare decurge cu succes. 

Arteom Cibric, care din anul 2012 este liber de dependența de alcool, slujește acum în calitate de lider în acest Centru. Arteom este și student la Institutul de Studiu Biblic Inductiv din Moldova. După ce, în toamna acestui an, a trecut sesiunea „Consiliere Spirituală” la Institut, unde a studiat manualul „Căsătorie fără regrete”, acum el predă acest manual beneficiarilor Centrului.

Sper că mărturiile acestor bărbați vor fi o încurajare pentru toți cei care trec prin astfel de probleme sau care au rude, care se confruntă cu dependențe de alcool și droguri.