”Dumnezeule exiști?”- un curs ce te ajută să-L cunoști pe Dumnezeu

Trăim într-o societate în care sunt multe religii, multe opinii cu privire la existența lui Dumnezeu. Cineva spune că Dumnezeu există, altul spune că nu există. Cei ce cred că Dumnezeu există au o concepție diversă cu privire la persoana lui Dumnezeu. Sunt unii care cred că Isus este Dumnezeu, alții că a fost profet, ceilalți cred că a fost un om simplu. Atunci apar și alte întrebări de genul: De ce trebuia să vină Isus? Care este scopul venirii Sale? 

Evanghelia după Ioan ne poate răspunde la toate aceste întrebări și să pună punct la frazele ce se termină cu semn de întrebare. 

Cursul ”Dumnezeule, exiști?” este un manual de studiu biblic inductiv care te ajută să ai o cunoaștere deplină despre persoana Domnului Isus, scopul venirii Sale pe pământ și de ce trebuia să moară pe cruce și să învie a 3 zi.

Credința cuprinde 3 aspecte: (1) cunoașterea cît mai deplină a celui în care crezi, (2) acceptarea celui pe care spui că îl crezi sau îți pui încrederea în el, (3) trăirea vieții în conformitate cu cuvintele celui în care spui că crezi.  (Kay Arthur ”Dumnezeule, exiști?”)

În urma studierii acestui curs am văzut relația frumoasă care există între Tatăl, Fiul și Duhul Sfînt. De asemenea, am înțeles importanța nașterii din nou și închinării în duh și adevăr. Acum știu scopul venirii Domnului Isus și aceasta m-a ajutat să-mi determin scopul în tot ce fac. Recomand tuturor acest curs!

Pentru a procura acest manual, accesați acest link sau puteți să veniți la biserica ”Buna Vestire”, în fiecare duminică, căci acestea sunt în vânzare.