Dumnezeu răspunde la nevoi: Ivan Petroșișen, din nou poate juca fotbal

          

Petroșișen Ivan din satul Bălcăuți, raionul Briceni, are 12 ani și este elev. Cu patru ani în urmă acest copil s-a îmbolnăvit de tahicardie paroxistică: bătăile inimii ajungeau la 250 pe minut. Cu ceva timp în urmă căutam finanțe pentru a ajuta acest băiețel care avea nevoie urgentă de operație. Dumnezeu a răspuns la rugăciunile noastre și am strâns suma necesară, astfel Ivan a fost operat. Acum acest băiețel este din nou sănătos cum a fost mai înainte. El are o mare pasiune pentru fotbal, dar nu putea juca din cauza problemei cu sănătatea. Acum Ivan joacă în echipa de fotbal din satul Bălcăuți cu care pleacă la competiții sportive raionale.

Pe când era încă bolnav, Ivan a fost întrebat ce și-ar dori de ziua sa de naștere care se apropia. El a răspuns că ar vrea să fie sănătos. Cu ajutorul lui Dumnezeu, în acest an, la ziua sa de naștere, Ivan era deja acasă, total sănătos.

Mama băiețelului spune că s-a adresat la mai multe persoane, la asistența socială și chiar la un lider de partid, dar numai oamenii lui Dumnezeu n-au refuzat să-i ajute copilul.

          

Părinții băiatului n-au cuvinte pentru a mulțumi celor care au răspuns la nevoia lor – organizațiilor ”Tinerii pentru Hristos” și ”Operațiunea Mobilizatoare”, dar și celor care s-au rugat pentru Ivan.

Mulțumim Domnului care a fost în control și ne-a ajutat în această situație.