Dumnezeu a pus pază la secţiile de votare

După ce am postit multe săptămâni la rând în ziua de miercuri, Dumnezeu ne-a răspuns în chip minunat la rugăciunle noastre şi a făcut aşa ca să fie o prezenţă maximă la alegeri, care a fost cu siguranţă peste aşteptările celor ce au pus la cale planul rău de a împiedica pe mulţi să-şi de votul.

O altă rugăciune a noastră a fost ca să nu admită Dumnezeu fraudarea acestor alegeri şi să pună El strajă la fiecare secţie de votare ca să fie depistate toate tentativele de fraudare. Am fost martor cum Dumnezeu a curmat aceste tentative atunci când am mers şi noi să votăm şi un alegător mai găsise pe liste, înscrişi în apartamentul lui, alte două persoane necunoscute care deja votase şi îşi pusese semnăturile. Nu ştiu dacă s-a clarificat până la urmă, dar pentur orice eventualitate, am făcut şi eu un video la acest incident.

Să-L slăvim acum cu toţi pe Dumnezeu pentru felul minunat în care a lucrat şi să-I cerem să lucreze şi în continuare potrivit cu puterea şi bunătatea Lui şi să ne păzească libertăţile să propovăduim Evanghelia iar noi să propovăduim şi să nu irosim timpul preţios pe care l-am primit de la El. Aşa să ne ajute Dumnezeu.