20 din 20 au ales puritatea până la căsătorie în satul Bravicea

În satul Bravicea din raionul Călărași au semnat legămintele de puritate 20 de adolescenți participanți la lecția ”Dragostea Adevărată Așteaptă” desfășurată la Biserica Emanuel.

Adolescenții au rămas foarte încântați să afle despre proiectul ”Dragostea Adevărată Așteaptă”. Unii din ei au spus că vor merge la directoarea școlii să-i spună despre legămintele pe care le-au semnat și să propună lecția și pentru alți elevi. Fiecare din ei a înțeles cât este de necesar proiectul și își doresc să beneficieze și alții de el.

Potrivit profesoarelor din cadrul școlii de computere ScripTehInfo, care au predat lecția, majoritatea participanților au înțeles pentru prima dată cât este de importantă virginitatea în ochii lui Dumnezeu.

Majoritatea fetelor au rămas încântate de ideea de a păstra a doua parte din legământ ca să o facă cadou partenerului de viață în ziua nunții.

Dacă doriți să vă implicați în cadrul proiectului sau să acordați susținere financiară, citiți aici mai multe detalii: https://moldovacrestina.md/asteapta/doneaza