Un grup de 12 tineri din Lăpușna au semnat legământul DAA

Un grup de 12 tineri din Lăpușna au participat la lecția ”Dragostea Adevărată Așteaptă” organizată de familia Rotaru Ion și Felicia.

Potrivit organizatorilor, ”lecția a fost foarte captivantă pentru tineri, iar în ochii fetelor se putea citi atâta încântare când au aflat despre monumentul purității ce urmează a fi instalat în Chișinău”. 

Tinerii au fost foarte activi și adresau multe întrebări, iar băieții în mod special. Unii băieți au spus o realitate tristă a zilelor de azi: ”fetele din clasă sunt foarte insistente la a se lăsa invitate în brațe, ținute de mână…; astfel își pierd multe respectul”.

După studierea lecției despre virginitate toți cei prezenți au semnat legămintele prin care au decis să se păstreze curați până la căsătorie și au decis să continue studierea Bibliei săptămânal.

La sfârșitul lecției Felicia și Ion Rotaru au împărtășit cu ei povestea lor frumoasă de dragoste, arătându-le că este posibil să te păstrezi curat până la căsătorie iar așteptarea aduce doar fericire.

Dacă doriți să vă implicați în proiectul ”Dragostea Adevărată Așteaptă” sau să acordați o susținere financiară, citiți mai multe detalii aici: https://moldovacrestina.md/asteapta/doneaza.