150 de elevi au auzit despre Dragostea Adevărată în or. Rezina

150 de elevi din or. Rezina au înțeles că ”Adevărata Dragoste Așteaptă” până la căsătorie.

Astăzi, 21 februarie, proiectul DAA a fost predat în două școli din or. Rezina la care au participat mai mult de 150 de elevi, 89 dintre care au luat hotărârea să se păstreze curați până la căsătorie. Lecțiile au fost predate de către Tudor Rotaru, lider la Mișcarea de Tineret ”Generația Curată”, și de către Irina Batin, membru al Asociației ”Pro Familia”.

Lecția a provocat multe întrebări în rândul elevilor. Una dintre elevele din clasa a 9-a s-a interesat ”de ce oamenii își pierd dragostea și divorțează după ce se căsătoresc?”

Un alt băiat din aceeași clasă a întrebat: ”Ce se întâmplă cu acei care nu cunosc Cuvântul lui Dumnezeu și nu au credință în El, dar trăiesc în curvie (concubinaj)?”.

Un caz care ne-a întristat foarte mult și ne-a pus pe gânduri a fost o fetiță din clasa a 9-a, care era însărcinată. Cu aceată ocazie, am vorbit despre iertarea pe care o poate da Domnul Isus tuturor acelor care au trăit în păcat, dar care, după ce s-au pocăit, au decis să trăiască după standardele lui Dumnezeu. De asemenea, am avut posibilitatea să le spun elevilor mărturia personală.

Elevii care au participat la lecții rămas cercetați de ceea ce au auzit și au luat o hotărâre fermă de a-și schimba cursul vieții.