Sărbătorile de iarnă au început frumos pentru tinerii din Slobozia Mare

Sărbătorile de iarnă și vacanța elevilor sunt un prilej minunat pentru organizarea taberelor de iarnă pentru copii sau tineri. Pentru mulți copii și tineri vacanța a început astfel, luând parte la zile minunate de tabără.

În perioada 26-29 decembrie 2013, în localitatea Slobozia Mare s-a desfășurat o conferință pentru tineri și adolescenți în incinta gimnaziului. 32 de elevi cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani au luat studiat subiectul Ce spune Biblia despre sexualitate”.

Toți participanții s-au implicat activ la discuțiile pe grupe, la jocuri și concursuri din cadrul programului. Conferința se încheia zinic cu un timp frumos de sport, jucând basket sau volei în sala de sport a gimnaziului.

La finele conferinței, participanții au organizat un program în cadrul bisericii creștine din localitate ca semn de mulțumire pentru mesele pregătite la fiecare prânz, precum și pentru găzduirea liderilor care au organizat conferința. În cadrul programului s-au cântat laude la adresa lui Dumnezeu învățate, iar unele chiar compuse de elevi, s-au spus mărturii și mesaje de recunoștință. Tinerii au rămas cu impresii foarte bune, mulți dintre ei au mulțumit și au prezentat adevărurile aflate în timpul lecțiilor. Tinerilor foarte mult le-au plăcut lecțiile, mâncarea, grija și deschiderea liderilor.

De asemenea, participanții au fost îndemnați să semneze legăminte pentru a se păstra curați pentru căsătorie în vederea relației sexuale. Alții au hotărât să rostească rugăciunea de pocăință, rugăciunea de a-L primi pe Domnul Isus ca Domn și Salvator al vieții lor.

Întâlnirile vor continua săptămânal pentru finalizarea cursului început ”Ce spune Biblia despre sexualitate” și vor fi reluate din data de 4 ianuarie 2014.