DONEAZĂ pentru lucrarea Moldova Creștină

Dragă abonat,

Vă mulțumim că sunteți alături de noi în eforturile pe care le facem în propovăduirea Evangheliei și pentru lărgirea Împărăției lui Dumnezeu. Toamna aceasta am împlinit 10 ani de când am început să publicăm materiale video pe portalul http://www.moldovacrestina.md și mulțumim Domnului că până acum am înregistrat peste 12 milioane de vizualizări. Inițial am activat pe o altă platformă și apoi am venit pe YouTube. Acum numărul abonaților la canalul de YouTube se apropie de 50 de mii. Cele 3.180 de materiale video, împreună cu materialele în format text de pe portal, ne-au ajutat să conducem pe mulți oameni la Hristos, să le oferim soluții din Cuvântul lui Dumnezeu la situațiile dificile ale vieții și să-i ajutăm în creșterea lor spirituală, ca să devină oameni duhovnicești. Chiar acum, când scriu acest mesaj, a fost plasat la un mesaj video următorul comentariu: „Domnul sa te binecuvânteze, frate. Îti ascult predicile. De curând mi-am pierdut soțul. Aceste îndemnuri m-au întărit mult. Vă mulțumim mult”.

Prin harul lui Dumnezeu, prin rugăciunile și prin donațiile dumneavoastră, putem să facem această lucrare duhovnicească. Vă mulțumim tuturor care ne sprijiniți și așa putem să le oferim salarii colaboratorilor noștri, să procurăm echipamentul necesar și să acoperim cheltuielile legate de toate serviciile online. În luna septembrie am mai angajat o persoană care se va ocupa nemijlocit de comunicarea cu publicul, ca să putem răspunde rapid fiecărei persoane care ne contactează și să împlinim fiecare nevoie duhovnicească.

O altă nevoie pe care o avem este procurarea de nou echipament, reparația în studiou și instalarea decorurilor noi pentru fiecare emisiune. Vă invităm să fim parteneri în această lucrare și împreună să investim timpul și resursele noastre ca să adunăm roade care vor rămâne pentru viața veșnică.

Donațiile pot fi făcute la https://moldovacrestina.md/doneaza/, prin următoarele metode:
1. PayPal – acest serviciu poate fi utilizat de către persoanele care dețin un cont în această aplicație.
2. Patreon – această platformă poate fi utilizată pentru donații consecutive, adică lunare, direct de pe cardul dvs bancar.
3. Cont bancar – acest serviciu poate fi utilizat online, direct din contul dvs bancar sau prin intermediul băncii.
4. Paynet – acest serviciu facilitează transferul, care devine posibil din orice colț al lumii, de pe orice card bancar și în orice valută.

Cu dragoste și rugăciune,

Pastor Vasile Filat