Diavolul lui Lupu se ascunde după detalii

Marian Lupu, Vlad Filat şi Mihai Ghimpu s-au întîlnit astăzi în cadrul unei şedinţe în format trilateral, pentru a purta negocieri pe marginea creării unei posibile alianţe post-electorale. După circa 2 ore de „negocieri” cei trei au ieşit în faţa presei şi nu au spus nimic concret oamenilor despre cele discutate.

Regretabil este comportamentul lui Marian Lupu. Sunt convins că electoratul său deja îl va taxa dur la viitoarele alegeri parlamentare, cât pentru includerea pe ultima sută de metri, a omului de afaceri, Vlad Plahotniuc, atât pentru „manevrele”-i stupide din ultima perioadă. Lupu a uitat că cea mai mare parte a electoratului său l-a votat pentru continuarea cursului pro-european şi democratic în cadrul Alianţei pentru Integrare Europeană, şi nu pentru guvernarea dictatorială comunistă. Mă tem că preferata sa frază „diavolul se ascunde după detalii”, pe care el o întrebuinţează în raport cu colegii săi din Alianţă, i-ar caracteriza mai degrabă comportamentul viclean şi imprevizibil.

Sper totuşi, că Lupu îşi va reveni în curînd din „ebrietatea politică” şi va începe a judeca la rece. Dumnezeu să-l ajute să ia o hotărîre cu adevărat în interesul acestui popor.

P.S: Apropo, dle Lupu, în Biblie nu se regăseşte nicăieri expresia „diavolul se ascunde după detalii”!!!