Devino student IMS

În această vară, cu ajutorul Domnului, voi fi studentă la anul II la Școala de Misiune prin Mass-Media. Această școală are ca scop pregătirea unor oameni devotați în Evanghelie care să meargă și să facă ucenici în țara și localitatea natală.

Anul trecut a fost lansată facultatea Mass-media, iar aceasta a fost cea mai interesantă și folositoare experiență avută vreodată. Timp de 2 luni am învățat lucruri care dacă îmi spunea cineva mai înainte că le voi ști într-un timp record, nu cred că era să-l iau în seamă. Această școală a reușit să crească în mine spiritul responsabilității, dedicării și nu în ultimul rînd dragostea față de Dumnezeu și oameni. Am cunoscut mulți studenți din alte țări, am reușit să fac cunoștință cu fiecare din ei și, mai mult ca atît, am zidit niște relații de prietenie care cred că nimeni nu le va dărîma. Toată teoria pe care o învățam întotdeauna noi o puneam în practică, iar aceasta ne-a ajutat să creștem și mai mult în această specialitate.

Cuvîntul lui Dumnezeu ne-a ajutat să învățam cum să abordăm evenimentele din țara noastră în așa fel ca să putem vesti Evanghelia prin orice articol pe care îl scriem.

Această experință a fost unică și total diferită de ceea ce am avut eu pînă acum și vă asigur că o astfel de experință nu veți acumula nicăieri, de aceea vă invit să aplicați la școala de misiune, accesînd acest link.