Desfășurarea sesiunii Consiliere Spirituală din Moldova

În perioada 2-11 ianuarie s-a desfășurat sesiunea Consilierea Spirituală, unde învățătorii Vasile și Anastasia Filat au predat cursul biblic ”Într-o zi mă voi căsători” la peste 60 de studenți din cadrul Institutului Biblic Inductiv din Moldova.

DSC_0354

Zilnic studenții completau o lecție din cartea ”Într-o zi mă voi căsători”, făceau planul ei de predare și aveau de scris câte o lucrare individuală pentru planificarea activităților pentru 2013. De exemplu, motivați de învățătorul Vasile Filat, fiecare a făcut o evaluare a anului 2012, a planificat activitățile pentru 2013, a făcut un plan de evanghelizare a rudelor, a scris liste de oameni pe care să îi încurajeze să se implice în lucrare, oameni pe care îi vor îndemna să încheie Noul Legământ cu Domnul Isus și să primească Botezul Nou Testamental, oameni cu care vor conlucra în Evanghelie în 2013.

DSC_0400

Predarea sesiunii a fost în limba română, dar ne-am bucurat de studenții care au venit din Ucraina și Polonia ca să beneficieze de această sesiune. De asemenea, am fost bucuroși să avem și un frate din România, care a venit pentru a putea apoi folosi acest studiu în grupele pe care le planifică în Iași.

DSC_0421

Am avut parte și de un timp frumos de laudă și închinare de fiecare dată când ne întîlneam.

DSC_0469

De asemenea, persoanele care sunt implicate în diferite lucrări de evaghelizare și ucenicie, au avut întâlniri comune, unde au evaluat ce s-a făcut în 2012 și ce planuri sunt pentru realizare în 2013.

DSC_0358

Zilnic sportivii clubului ”Stolas Leukas” au beneficiat și de antrenamente conduse de președintele Vasile Filat.

DSC_0342

La sesiune au venit persoane din diferite țări, de diferite vârste, implicați în diferite lucrări.

DSC_0404

În fiecare seară am ascultat diferite mărturii ale lucrărilor de misiune prin sport, computere, engeză, lucrări de misiune care le fac familiile, după care ne rugam pentru bunul mers al lucrării.

DSC_0320

Știind că în Moldova sunt 1111 localități unde încă nu este plantată o biserică, am planificat cum am putea duce Evanghelia în aceste sate. Astfel, s-au planificat grupe de studiu biblic în sate noi. Dumnezeu să binecuvânteze aceste planuri și realizarea lor!

Mulțumim mult învățătorilor Vasile și Anastasia pentru efortul depus ca să putem beneficia de acest timp, pentru învățătura care ne-au dat-o din Cuvântul lui Dumnezeu, pentru sfaturile și îndemnurile care ne pregătesc pentru o căsătorie fără regrete.