Deșertăciunea infiltrată în mintea copiilor

Astăzi am ascultat conferința de presă organizată de comitetul părinților din Republica Moldova, care și-au exprimat îngrijorarea în legătură cu sistemul educațional și cel social din țara noastră. De asemenea, au fost prezentate legile care au efect negativ în UE și, mai mult ca atît, faptul că acestea urmează să fie instaurate și în Republica Moldova după aderarea țării noastre la UE. 

Ceea ce a fost prezentat de către părinți a reușit să mă șocheze și să mă îngrozească de-a binelea. Cum poate o societate normală să legalizeze incestul sau să creeze partid al pedofililor? Scriind acestea acum, chiar nu pot să-mi imaginez ce va fi cu copiii care vor crește în așa anturaj… Oamenii nu realizează cît de mult va fi afectat psihicul copilului, iar după toată presiunea aceasta, copilul va crește și va tolera ideologia în care a fost crescut. Unde merge societatea noastră? Chiar nu este evident faptul că acest lucru distruge total viitorul oricărei familii și apoi a întregii națiuni? Cum poți să îți duci copiii cu propriile mîini în deșertăciune? 

Vă imaginați societatea noastră peste 10 ani? Cum va fi ea? Răspunsul este unul neplăcut: plină de stricăciune și, cum spune Biblia, ceea ce este bine va fi luat drept rău și invers. Cu părere de rău, dacă noi nu vom acționa acum pentru a îmbunătăți starea societații noastre, atunci viitorul nostru riscă să fie unul ruinat, pentru că autorităților noastre nu le pasă de ceea ce se întîmplă în țară.

Vă îndem pe fiecare din voi să vă educați copiii în așa fel încît ei să nu fie afectați de tot ce este promovat acum în întreaga lume. Încredeți-vă în Dumnezeu, pentru că El poate face schimbare în orice situație.