Declinul moral al unei naţiuni

Introducerea indulgenţei sexuale ca şi normă socială, inevitabil va iniţia, într-o cultură, un declin moral. În societatea americană, propagarea printre bărbaţii tineri şi adolescenţi a ideii unui sex nevinovat, recreaţional, în anii 1950, a creat o “piaţă” pentru femeile tinere lipsite de modestie şi care caută aventuri sexuale, şi astfel, a ajutat să legitimeze ideea promiscuităţii feminine. În anii 1960, odată ce lipsa de modestie şi promiscuitate a ajuns acceptabilă pentru unele femei, a crescut presiunea şi asupra altor femei de a adopta acest comportament în competiţia pentru atragerea atenţiei bărbaţilor. În special au fost afectate femeile de vîrsta căsătoriei din acea generaţie, ale căror valori şi morală au fost influienţate de o cultură saturată de sex timp de o decadă.

Întrarea în întregime a femeii în lumea “libertăţii” sexuale a creat un număr de cerinţe în societate: “eliberarea” femeilor de aşteptările sociale cu privire la căsătorie şi naştere de copii printr-o mişcare politică feministă (Organizaţia Naţională pentru Femei, formată 1966); contracepţia la cerere (Griswold v. Connecticut, 1966); avortul la cerere (Roe.V. Wade, 1973); şi, în final, divorţ neîntemeiat (liberalizarea legilor cu privire la divorţ începînd cu 1970).

Rezultatul acestor politici a fost atingerea scopurilor homosexualilor întruchipate de învăţăturile lui Kinsey: denormalizarea casătoriei şi normalizarea nepotolită a comportamentului sexual. Datele recensămîntului din 1998 au arătat o creştere de patru ori a divorţului din 1970 pînă în 1996, pe cînd populaţia cuplurilor care trăiau în concubinaj, care nu au fost niciodată căsătoriţi, s-a dublat. Printre efectele secundare care au crescut în mod constant din 1960, sunt crimele în special cele violente, proliferarea bolilor cu transmitere sexuală şi a altor boli şi creşterea bolilor mintale şi dependenţa cronică de droguri. Acestea sunt toate rezultate pe care cineva s-ar aştepta să le găsească la o generaţie a cetăţenilor crescuţi în cămine instabile.

Astăzi suntem martorii unei degenerări sociale avansate în timp ce privim nepoţii revoluţionarilor din 1970 confuzi din punct de vedere moral, argumentînd că căsătoria poate legitim include cuplurile homosexuale şi chiar o conduită sexuală acceptabilă care ar include sexul între copii şi, poate, sexul între adulţi şi copii. Acestea sunt consecinţele unui popor care a ales să fie liber devalorizând limitarea morală interioară,şi exaltând autosatisfacţia. Astfel de spirale descendente, care implică viaţa morală, politică şi spirituală a naţiunii, s-au încheiat cu o formă de catastrofă socială gravă cu excepţia ţărilor unde s-au ridicat lideri morali integri care au adus reforme populare benefice naţiunii.

Organizaţiile moderne ale homosexualilor

În zilele noastre mişcarea homosexualilor funcţionează avînd un grad impresionant de coordonare. Spre deosebire de activiştii creştini, care au multe grupuri naţionale şi regionale cu un spectru larg de activitate şi deseori în competiţie unele cu altele, homosexualii au dezvoltat o coaliţie strînsă a grupurilor majore, naţionale, toate centrate pe acelaşi scop, dar fiecare avînd un anumit domeniu de activitate. Această listă include, dar nu se limitează la următoarele organizaţii:

Human Rights Campaign (HRC) – Campania Pentru Drepturile Omului (CPDO). Washington D.C. based Political Action Committee – Comitetul de Acţiune Politică din Washington D.C. este axat pe lobby şi relaţii publice.

Lambda Legal (LL) – Lambda Legală (LL) se ocupă de litigii şi susţinere juridice.

Parents and Friends of Lesbians and Gays (PFLAG) – Parinţii şi Prietenii Lesbienilor şi Gay (PPLG) lucrează pentru a transforma prietenii şi membrii familiei în activişti politici sub pretextul oferirii “grupurilor de susţinere”.

Gay Lesbian Straight Education Network (GLSEN) – Reţeaua de Educaţie a Homosexualilor, Lesbienelor şi celor de orientare tradiţională – reţea de învăţători homosexuali şi conducătorii şcolilor şi birocraţii din sistemul educational care lucrează pentru a “homosexualiza” şcolile publice.

Gay Straight Alliance (GSA) – Alianţa Homosexualilor şi celor de orinetare tradiţională. Reţeaua naţională a cluburilor studenţeşti a “homosexualilor şi lesbienilor” din căminele studenţeşti.

Gay and Lesbian Alliance Against Defamation (GLADD) – Alianţa Homosexualilor şi Lesbienilor împotriva defăimării. Asociaţia activiştilor homosexuali care lucrează în mass-media pentru a manipula opinia publică în favoarea lor şi pentru a suprima apărătorii familiei tradiţionale.

International Gay and Lesbian Human Rights Commission (IGLHRC) – Comisia Internaţională pentru drepturile omului a homosexualilor şi lesbienilor lucrează pentru a promova agenda homosexualilor pe plan international.

Adiţional, cîteva organizaţii foarte proeminente care, initial, au fost create pentru a servi altor scopuri, au fost recrutate de către homosexuali, inclusiv Amnesty International şi Uniunea Americană a drepturilor civile şi Centru Sudic de Drept . Apărătorii familiei sunt încurajaţi să investigheze lista organizaţiilor de mai sus de sine stătător.(traducere Ala Talmazan)