De ce nu acceptăm manifestările publice ale homosexualilor?

Am rămas întristat când am citit despre intenţiile şi planurile homosexualilor şi lesbienelor din organizaţia „Gender-Doc-M” să facă o manifestare publică la 7 mai 2009. În anunţul lor au scris:

„Cu toată responsabilitatea declarăm că la 7 mai noi vom ieşi în vestimentaţia noastră de toate zilele, potrivită cu anotimpul şi temperatura aerului. Într-o coloană mică, până la 50 de persoane, vom merge de la locul întrunirii noastre lângă teatrul „Licurici”, până în partea centrală a Pieţii Marii Adunări Naţionale. Itinerarul nostru va urma strada Bănulescu-Bodoni până la prospectul Ştefan cel Mare, mai apoi vom face la dreapta şi vom merge spre centrul pieţii, până la locul desfăşurării mitingului pentru susţinerea Legii antidiscriminare neadoptate încă, acţiunea va dura 30-40 de minute.

La 3 aprilie ziarul Flux a scris

„La Chişinău a avut loc Congresul Naţional al Tineretului Democrat al Partidului Democrat din Moldova, la lucrările căruia, pentru prima dată în istoria ţării noastre, au participat reprezentanţii Centrului de Informaţii „GenderDoc-M”, care protejează drepturile lesbienelor, gay-lor, bisexualilor şi a transsexualilor (LGBT). Mai mult decât atât, Dana Cotici, consultant al Centrului în elaborarea politicilor publice şi a comunicării, a salutat cei 450 de delegaţi din toată Republica Moldova în numele comunităţii LGBT.”

Mai scrie în articolul menţionat că

„…pentru prima dată în istoria activităţii partidelor politice din ţară, în componenţa acestor organe a fost aleasă candidatura Danei Cotici, care să reprezinte drepturile şi interesele comunităţii LGBT. Astfel, Partidul Democrat şi aripa tânără a acestui partid „Tineretul Democrat” este prima organizaţie politică din ţară deschisă spre colaborare cu organizaţia care apără interesele gay-lor şi lesbienelor şi care „este interesată în rezolvarea problemelor acestui grup, deocamdată, „ discriminat”.

Oamenii care încă mai fac diferenţa între rău şi bine, nu pot accepta aceste lucruri şi cu nici un chip nu pot fi de acord cu manifestările publice ale homosexualilor şi lesbienelor.

Ei fac propagandă homosexuală

Acesta este scopul acestor manifestări publice ale comunităţii LGTB. Viaţa intimă în Moldova este protejată de Constituţie, legea supremă a statului. Nu putem admite ca cineva să facă abuz de acest drept pentru a impune imoralitatea la restul populaţiei. Nu este de mirare că Dumitru Diacov împreună cu Partidul Democrat în unanimitate au ajuns să-i promoveze pe homosexuali. Aceasta este rezultatul propagandei homosexuale. Uitaţi-vă cum a ajuns Dumitru Diavov să gândească în urma influenţei celor de la Gender-Doc-M. Într-un interviu acordat Ziarului Liber, liderul Partidului Democrat a spus următoarele:

„Ştiţi sunt o serie de libertăţi care nu trezesc suspiciuni, dar de ce libertatea sexuală ar trebuie să nască atâtea suspiciuni ? De ce? Repet, noi suntem şi vom fi mai toleranţi decât ceilalţi!”

Când zice „libertate sexuală” de fapt se referă la ceea ce a fost numit în toate vremurile şi ce restul populaţiei ţării noastre înţelege că este şi numeşte „desfrâu” şi „destrăbălare”.

Ei vor distruge viitorul copiilor noştri

Dacă un om matur, care a ajuns să fie liderul unui partid politic şi deputat în mai multe legislative a devenit victima acestei propagande homosexuale, cu cât mai mult vor deveni victime copiii noştri. Noi nu vrem ca ei să fie martori la manifestări publice ale homosexualilor unde se încearcă să li se prezinte imoralitatea şi desfrâul ca şi o virtute. Noi vrem ca copii noştri să deosebească binele de rău şi să urmărească binele. Vrem ca ei să aibă familii şi să fie fericiţi în familiile lor.

Manifestarea publică este parte a unei agende

Nu este de mirare pentru nimeni că homosexualii şi lesbienele din lumea întreagă au o agendă conform căreia şi-au consolidat şi îşi consolidează eforturile pentru a instaura o dictatură homosexuală, prin care vor reuşi apoi să-şi bată joc de restul oamenilor din ţările lor. În Marea Britanie deja este în plină acţiune această dictatură homosexuală şi toată maşinăria statului lucrează pentru ei. Când a fost la Chişinău, juristul britanic Alex Spak ne-a relatat lucruri îngrozitoare despre ceea ce se întâmplă în Anglia acum. Apoi,
homosexualii de la Gender-Doc-M încearcă să ne convingă că ei nu vor ieşi acum dezbrăcaţi. Colegii lor de viciu din Londra şi din alte ţări au ieşit îmbrăcaţi foarte indecent. Ţi-ar place să vadă copiii tăi astfel de scene? (Îmi place rău că trebuie să plasez această poză aici, dar poate aşa oamenii vor realiza ce ne ameninţă). Ce le vei răspunde când te vor întreba ce este aceasta? Aceasta urmăresc şi cei de la Moldova. Nu este nici o deosebire între intenţiile lor. Toată diferenţa este că cei din Londra mai întâi au reuşit să capete o lege anti-discriminare, şi apoi, după ce au legat şi mâinile statului cu acea lege, acum îşi bat joc de oricine vor ei şi nimeni nu-i poate opri. Dacă încearcă cineva să le reproşeze, ajunge să plătească amenzi îngrozitoare sau să fie băgat la închisoare. Noi nu vrem aceasta, de aceea nu admitem nici sintagma „orientare sexuală” în proiectul de lege anti-discriminare şi nici manifestările lor publice.

Ei sfidează întreaga societate

Ţara noastră nu mai cunoaşte o sfidare de aşa proporţii când oamenii, fără să fi fost organizaţi de cineva, sau să fi fost chemaţi, au ieşit anul trecut şi după ce au umplut Piaţa Marii Adunări Naţionale, au oprit plini de indignare tentativa homosexualilor şi a lesbienelor de a face o astfel de paradă. Prin sfidare homosexualii şi lesbienele caută să impună imoralitatea ca şi normă şi nu putem accepta aceasta.

Ce să facem?

Să începem a scrie petiţii prin care cerem Primarului şi Consiliului Municipal să interzică aceste manifestări publice prin care ne este impusă imoralitatea şi sunt sfidate valorile noastre cele mai sfinte. Adresa primăriei este:

Republica Moldova
MD2012 Chişinău, bd. Ştefan cel Mare 83
E-mail: primaria@pmc.md
Tel 022 20-17-26, 022 20-17-25

Petiţiile pot fi depuse pe cale scrisă, la email sau prin telefon. Spune tuturor despre pericolul care îi ameninţă pe ei şi mai ales pe copiii lor.