De ce beneficii vei avea parte dacă vii la sesiunea a III-a pentru liderii în lucrarea cu copiii?

În perioada 3-15 august, în cadrul Institutului de Studiu Biblic Inductiv se va desfășura a III-a sesiune a facultății Lucrul cu copiii.

 

Vreau să prezint mai jos câteva din beneficiile participării la această sesiune:

  1. Vei  învăța specificul lucrului cu adolescenții.
  2. Vei învăța  cât de importantă este zidirea relațiilor cu părinții copiilor cu care lucrăm și  cum să colaborezi eficient cu părinții acestora, combinând cursul pentru copii și cel pentru adulți.
  3. Vei parcurge cursul de studiu biblic inductiv pentru copii „Doamne, cum Te numești?” , în care copiii sunt puși în poziția de detectivi ai lui Dumnezeu care au de îndeplinit misiunea de a descoperi  Numele lui Dumnezeu, care descriu caracterul Lui.
  4.  Vei fi echipat ca să predai atractiv, interesant și calitativ la copii cursul „Doamne, cum Te numești?”, curs care îi va ajuta pe copii să-L cunoască pe Dumnezeu și această cunoaștere să ducă la o umblare  cu El.
  5. Vei parcurge paralel și cursul pentru adulți  “Doamne, vreau să Te cunosc” care se axează pe cunoașterea Numelor lui Dumnezeu, dar o cunoaștere care să-ți ofere posibilitatea să te încrezi în El în orice situație de viață. Studiind acest curs, vei înțelege că cunoașterea lui Dumnezeu este esențială pentru viața noastră de credință, iar noi vom acționa potrivit cu cunoașterea Lui. Adulții care vor parcurge paralel cu copiii lor aceste cursuri vor învăța aceleași adevăruri și astfel îi vor putea ajuta să trăiască o viață de credință corectă.

Dacă dorești să participi la această sesiune, care începe din 03 august, te invit să te înregistrezi la evenimentul sesiunii la numărul de telefon: 069966779 sau email: info@precept.md