”Bun pentru ora de diriginție”

0
529

De această părere a fost directoarea în urma prezentării proiectului ”Dragostea Adevărată Așteaptă”.

133 de tineri și adolescenți au participat astăzi la proiectul ”Dragostea Adevărată Așteaptă”. Elevilor li s-a predat lecția despre virginitate din cadrul cursului ”Ce spune Biblia despre sexualitate?”.

Profesorii au salutat proiectul și au fost de acord că adolescenții și tinerii au nevoie să cunoască în detaliu acest subiect, pentru a avea un comportament moral-spiritual adecvat.

”Cursul acesta este foarte binevenit pentru elevi la această vârstă, deoarece mulți dintre ei nu cunosc aceste lucruri și sunt foarte puțin instruiți în acest domeniu”, a motivat directoarea gimnaziului.

Directoatea a mai apreciat conținutul cursului ”Ce spune Biblia despre sexualitate” ca fiind un bun material didactic pentru orele de diriginție.

Elevii s-au bucurat să afle multe lucruri noi și utile pentru viață. La sfârșitul lecției, ei au fost motivați de către liderii de proiect să ia un angajament de păstrare a purității până la căsătorie.

121 din cei 133 de elevi au decis să se păstreze curați până în ziua căsătoriei, înțelegând că doar abstinența este singura cale care oferă sută la sută siguranță de protecție și că acest pas decisiv le va oferi posibilitatea să se bucure de familii sănătoase și fericite în viitor. 

Articolul precedentSă nu știe stânga ce face dreapta
Articolul următorCât de necesare sunt pentru biserici sistemele de sonorizare?
Aurica Guzun
Sunt profesoară de limbă engleză în cadrul A.O. ”English For a New Life” şi predau limba engleză atât în grup, cât şi individual. Am absolvit Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism şi scriu articole pentru portalul media Moldova Creştină şi ziarul Moldova Creştină. Am absolvit Institutul de Studiu Biblic Inductiv în anul 2013 şi predau Cuvântul lui Dumnezeu în grupuri mici pentru copii şi pentru maturi.