Cursul ”Cerul, Iadul și viața de după moarte” te pregătește să-L întâlnești pe Dumnezeu

Cursul ”Cerul, iadul și viața de după moarte”

”… pregătește-te să întâlnești pe Dumnezeul tău …” (Amos 4:12)

Fiecare din noi, fără excepție, are o întâlnire cu moartea, indiferent cât de ocupați suntem, dacă dorim sau nu acest lucru, sau dacă ne este frică de ea. Prorocul Amos ne mai spune despre încă o întâlnire și anume cea cu Dumnezeu. De asemenea, profetul ne îndeamnă să fim pregătiți atunci când aceasta va veni. Deci, întrebarea sună în felul următor: ești tu pregătit să te întâlnești cu Dumnezeu?

Atât cerul, cât și iadul sunt o realitate și amâdouă sunt veșnice, indiferent de ceea ce credem sau cunoaștem noi, de aceea este important să fim pregătiți, căci nu știm nici ziua, nici ceasul când ne va chema Dumnezeu la Sine.

Cursul de studiu biblic inductiv ”Cerul, iadul și viața de după moarte” prezintă perspectiva biblică asupra morții și a ceea ce urmează după ea. Studiind acest manual, pas cu pas, verset cu verset, lecție cu lecție vei fi provocat să-ți cercetezi inima și să dobândești o cunoaștere deplină a învățăturilor despre moarte și viața ce urmează după ea.

După ce am studiat acest curs, am ajuns să am o înțelegere deplină a lucrurilor despre care nu am știut în toți acei 12 ani de credință pe care-i am. Ce înseamnă moartea? Cum arată viața de după moarte? Ce se va întâmpla la înviere cu oamenii care au iubit mai mult întunericul? Iar cu cei care au crezut în Domnul Isus? Cum va fi învierea? Ce fel de trupuri vom avea? Biblia are răspuns la aceste întrebări, iar manualul ne ajută să ne adâncim privirile în Ea și să găsim cu ușurință răspunsurile. Adevărurile pe care le-am dobândit în urma studierii acestui curs mi-au adus pace în inimă și m-au ajutat să văd urgența transmiterii Evangheliei și altor oameni, ca să nu ajungă în iadul pregătit pentru Satana și îngerii lui.

Acest curs face parte din seria de studii biblice inductive de 40 de minute și sunt concepute pentru a fi făcute în doar șase lecții de 40 de minute. Te ajută să descoperi tu însuți ce spune Dumnezeu la anumite subiecte importante și cum aceste adevăruri se aplică în viața ta. Conține introducere în subiectul care va fi studiat, texte biblice, întrebări și concluzii. Fiind bine structurat și ușor în folosință, manualul devine o resursă excelentă pentru creștere personală și discuții în grup.

Mai multe informații le puteți găsi accesând pagina web http://www.precept.ro. Acest curs de studiu biblic, precum și alte materiale de studiu biblic inductiv pot fi comandate la Ruslan Mazur la nr. de telefon (+373) 078080886 sau la adresa de e-mail: ruslan.mazur@gmail.com