Cum să-ți stochezi fotografiile pe internet?

Viața fiecăruia dintre noi este plină de evenimente. Una dintre cele mai practice metode de a păstra memoria unui eveniment este fotografia. Totuși, acestea ocupă destul de mult spațiu, și nu ne permitem să le păstrăm pe calculator. Astăzi, mi-am propus să vă prezint câteva metode de a stoca fotografiile personale pe internet.

1. Google+google-plus

Permite stocare a 5GB de imagini. Aplicația pentru sistemele de operare Android și iOS, permite încărcare automată a fotografiilor de pe telefonul mobil.

2. Facebook

facebook-2

Spațiul de stocare este nelimitat, totuși, unica limită este de 100 fotografii per album. Aplicația pentru Android permite încărcarea automată a imaginilor de pe dispozitiul dvs.

3. Flickr

flickr

Spațiul de stocare pentru utilizatorii cu conturi gratis este limitat la 100MB per lună, iar la procurarea unui cont profesional, spațiul de stocare este nelimitat și mărimea fișierelor, la fel, este nelimitătă.

4. Box

6765.Sharing-Reinvented_thumb_10EC50BF

Spatiul de stocare standart este de 5GB, dar dacă vă înregistrați de pe un dispozitiv android, aveți șansa de a vă mări spațiul de stocare la 50GB gratis.