Cum să studiezi Biblia

Această carte te va învăța metoda inductivă de studiere a Bibliei, care va fi pentru tine ca o rampă de lansare spre noi orizonturi și speranțe reînnoite. De-a lungul secolelor Dumnezeu a ridica bărbați și femei care au făcut lucruri extraordinare pentru împărăția Sa.

Prin studierea Cuvântului Său, Dumnezeu să te va ajuta să înțelegi ce semnificativă poate ajunge viața celui care Îl cunoaște în mod personal. Nici o realizare importantă nu poate avea loc și nici un vis nu se împlinește fără o disciplină a vieții.

Dacă tânjești să-L cunoști pe Dumnezeu, dacă dorești o relație continuă cu Isus Hristos, dacă vrei să înțelegi Cuvântul lui Dumnezeu, dacă vrei să știi ce îți cere Dumnezeu, trebuie să faci ceva mai mult decât să răsfoiești Biblia sau să o deschizi la întâmplare sau chiar să citești părerile altora despre ea. Este extrem de important ca tu însuți să interacționezi cu Biblia, absorbindu-i mesajul și lăsându-L pe Dumnezeu să-ți întipărească adevărul în inima, mintea și viața ta. Aceasta este esența studiului inductiv: să vezi tu însuți adevărul, să-i înțelegi semnificația și să-l aplici în viață.

citește mai departe…