Cum discriminează homosexualii şi ce numesc ei ”discriminare„

Cu ceva mai mult de doi ani în urmă am asistat la o conferinţă organizată de Gender-Doc-M după care am trimis un raport Parlamentului. Citiţi mai jos textul acelui raport şi vedeţi cât de repede şi la ce proporţii au evoluat evenimentele.

Preşedintelui şi Deputaţilor Parlamentului Republicii Moldova

Scrisoare Deschisa

Onorate Preşedinte al Parlamentului, Stimaţi Deputaţi.

În calitate de cetăţean al Republicii Moldova, sunt foarte indignat şi îngrijorat de imoralitatea care este impusa în ultima vreme la toate nivelele. Cu multa indignare am primit vestea despre manifestaţiile publice ce intenţionau să le facă membrii organizaţiei homosexualilor  şi lesbienelor „Gender-Doc-M”. Am trimis scrisori prin care am cerut D-lui Primar să nu permită aceste manifestări publice, fapt pentru care ţin să-i mulţumesc foarte mult. Din dorinţa să înţeleg mai mult ce urmăresc această organizaţie şi care este o eventuală dezvoltare a evenimentelor la nivel de ţară, am decis să merg in data de 6 mai, la conferinţa organizată de ei, folosindu-mă de faptul că erau acceptaţi şi invitaţi oricine a dorit. Subiectul pus in discuţie la conferinţă a fost: „Legea antidiscriminare: structura, experienta si probleme de lobby”. Nu ştiu dacă au fost observatori din partea organelor de stat la această conferinţă, dar pentru că acolo s-au întocmit planuri diabolice ce vor distrugere naţiunea noastră, este datorea mea de cetăţean şi creştin să vă raportez următoarele adevăruri care au ieşit clar în evidenţă la această conferinţă:

Homosexualii nu dispun de dovezi că ar fi fost discriminaţi. Când am întrat în sală, vorbea Florin Buhuceanu din Romania. D-lui dădea sfaturi participanţilor cum să motiveze Parlamentul ţării noastre să adopteze legea antidiscriminare. D-lui a menţionat că aproape nu sunt sau sunt foarte puţine cazuri care ar putea fi calificate ca şi discriminare şi i-a îndemnat pe colegii lui de la Moldova să depună tot efortul în căutarea dovezilor că există discriminare. La încheiere, când au fost solicitate întrebări de la asultători i-am cerut să definească noţiunea de discriminare pentru toţi ca să nu ne trezim că se vorbeşte una şi se înţelege altceva. D-lui a spus că discriminare înseamă despărţire, sau lipsire de anumite drepturi pe care le au restul oamenilor. Reţineţi acest raspuns, pentru că apoi, au urmat “exemplele” de discriminare din partea lesbienelor şi homosexualilor. 

Homosexualii vor să folosească minorităţile pentru a capata legea antridiscriminare. Vorbitorul Stig Oke Petersson din Suedia, le-a recomandat celor de la “Gender-Doc-M” să se unească cu alte minorităţi cum ar fi oameni cu disabilităţi, minorităţi naţionale, minorităţi religioase şi folosindu-se de ei să reusesască a convinge Legislativul nostru despre necesitatea unei legi antidiscriminare. Au fost felicitaţi pentru faptul că deja o aveu in sala pe Natalia Buga, preşedintele organizaţiei tinerilor cu disabilităţi fizice “Gaudeamus”, care s-a prins la cârligul întis şi apoi, mai târziu, a ţinut un lung discurs prin care s-a plâns despre greutăţile ce le întâmpină studenţii cu disabilităţi şi toate le-a prezenat ca şi discriminare. Un exemplu care l-am reţinut este că studenţii cu disabilităţi sunt puşi în şcoli speciale şi nu învaţă  de rând cu ceilalţi studenţi. Atunci mi-am amintit cum încă cu 10 ani în urmă, o femeie care nu avea soţ, îşi ducea în fiecare dimineata, la autobuz, cu mult greu, pe unicul fiu care învăţa la Universitate. Dacă acel tânăr a fost acceptat să înveţe la Academia de Studii Economice, cred că la nimeni alţii nu s-au pus piedici în aceste privinţe. Alt lucru este că era corect din partea statului să-i fi creat acestui tânăr posibiltăţi normale de deplasare. Dar, nu cred că poate fi calificat acest caz ca şi discriminare pentru că nimeni nu făcea intenţionat aceasta la adresa lui, şi toţi oamenii cu bucurie o ajutau pe acea mama, să treacă cu fiul ei şi îi făceau loc, oricât de mulţi nu ar fi aşteptat în rând. Acum, cei de la “Gender-Doc-M” intenţionează să adune în jurul lor pe romi, tineri cu disabilităţi şi poate şi unele minorităţi religioase şi să le folosească pentru a promova o mare discriminare impotriva noastră a tururor, sub pretextul unei legi antidiscriminare. 

Homosexualii intenţionează să corupă pe deputaţii Parlamentului. Vorbitoarea Antoniţa Fonari, a venit cu o lista de sfaturi pentru homosexuali cum să facă posibilă adoptarea legii antidiscriminare. D-ei a spus că în Parlamentul Republicii Moldova sunt homosexuali nedeclaraţi oficial, care vor susţine această lege şi a sugerat coruperea cu mijloace financiare ale celorlalţi deputaţi pentru ca să facă posibilă adoptarea acestei legi. Chiar aşa să fie situaţia la unii deputaţi pe care i-am votat?

Legislaţia în vigoare nu  persecută homosexualii. Unul din vorbitori la conferinţa a fost deputatul în Parlament din partea Partidului Democrat, Dul. Oleg Ţulea, care a spus că împreună cu formaţiunea politică pe care o reprezintă vor opta pentru legea antridsciminare. La încheierea discursuluil, când Dul. Ţulea a solicitat întrebări din partea ascultătorilor, am spus la toţi ascultătorii că am studiat Articolul 15 din Codul Familiei şi Articolul 172 din Codul Penal şi am întrebat care sunt defecţiunile din legea actuală în ce priveşte homosexualii, pentru că eu nu am găsit în aceste articole ceva care i-ar constrânge pe aceste persoane. D-ul Ţulea a încercat să răspundă de mai multe ori, dar nu a putut indica la un exemplu specific limitându-se la raspunsul general că legea nu este perfectă.

Homosexualii numesc “discriminare” nedumerirea şi indignarea oamenilor. Doamna Leah Ariel, colaboratoare a organizaţiei “Gender-Doc-M” a ţinut un discurs prin care a încercat să arate în ce fel sunt discriminate lesbienele în ţara noastră şi majoritatea exemplelor le-a adus din experienţa personală. Deci, Doamna a numit drept discriminare următoarele lucruri:

· Părinţii s-au dezis de la ea în clipa când s-a declarat lesbiană.

· Soţul a divorţat când a aflat de perversiunea practicată de ea.

· Când a chemat salvarea şi au întrebat-o cine mai este acasă, nu a ştitu cum să-şi numească partenera ei sexuală şi a trebuit să spună “prietena”, ca să fie acceptată de lucrătorii de la salvare.

· Când au mers cu copilul la spital, să între la medic cu copulul i-au dat voie doar mamei iar partenerei nu.

· Partenera nu poate înfia copilul, şi dacă ea pleacă la odihnă, atunci nu mai are cu cine să lase copilul.

· Când a mers la dansuri sau în parc şi au început să se sărute şi îmbrăţişeze cu partenera, oamenii priveau straniu şi le-au mustrat de neruşinarea lor.

· Când merg la medici şi le spun despre orientarea lor sexuală, medicii îi indreaptă la psihiatru pentru lecuire.

Astfel am înţeles că atât Doamna Leah Ariel, cât şi ceilalţi de la organizaţia “Gender-Doc-M” pledează pentru o lege, conform căreia, să fie judecaţi părinţii, soţul, medicii, şi toţi oamenii care au privit nu cum ar fi vrut ei. D-ul Alexei Marcicov, a mai specificat, că ei vor cere ca legea aceasta să prevadă pedepsirea oricui ţine discursuri ce provoacă la ura şi a dat exemplul când au mers la o întâlnire cu ofiţeri majori din poliţie şi acolo, unul din ofiţeri, s-a sculat, a întrerupt seminarul şi a spus că homosexualii trebuiesc pedepsiţi cu moartea. Aici D-lui a apelat la viclenia şi obrăznicia specifică desfrânaţilor , dar am

avut ce să-i răspund, pentru că am primit şi eu la e-mail informaţii specifice despre acest caz, şi stiu cu certitudine că ofiţerul de poliţie nu a spus aşa, ci  a spus  că este creştin şi nu va accepta să asculte un astfel de seminar pentru că potrivit Sfintelor Scripturi sodimia este un păcat vrednic de moarte.  Deci, sub pretext de toleranţă şi antidiscrimnare, homosexualii urmăresc să fie adoptată o lege prin care vor avea toată libertatea în promovarea imoralităţii şi perversiunii, iar noi să fim judecaţi şi pedepsiţi pana şi pentru că nu vom putea să privim la desfrâul lor cum se aşteaptă şi ar vrea ei.

Homosexualii discriminează şi vor discrimina şi mai mult. Conferinţa homosexualilor a fost un exemplu clasic de discriminare şi eu am experimentat discriminare la adresa mea chiar pe parcursul conferinţei. De trei ori, după ce vorbitorul a solicitat, la încheiere, am pus întrebări doar la subiect. Pentru că întrebările mele au fost la subiect şi scoteau în evidenţă manipularea şi minciunile care se promovau acolo, am fost oprit în mod brutal de fiecare dată de către organizatori lipsindu-mă de dreptul meu la exprimare liberă. Apoi, în pauză, unul din participanti, care s-a prezentat Emanuel şi care era din Romania, m-a ofensat pentru convingerile mele religioase şi când ieşeam pe uşă, m-a împins din spate. Când i-am ferit mâna, m-a ameninţat că a făcut 6 ani de luptă şi că mă va face bucăţi dacă mai spun ceva. Am avut destulă “frică” să nu mai continui discuţia şi să nu-i spun că fac şi eu de 18 ani Taekwon-Do şi că având centurea neagră, V Dan, prefer să nu răspund cu violenţă la discriminare.

La încheiere, vreau să vă cer interzicerea oricărei activităţi ale organizaţiei “Gender-Doc-M” şi a tuturor celorlalţi care promovează imoralitatea. Din pricina imoralităţii crescânde, tinerii nu se mai căsătoresc, iar cei căsătoriţi divorţează şi am ajuns la punctul când rata divorţului în ţară este de 60%. Mortalitatea este inaltă, iar natalitatea scade şi conform ultimelor date, fiecare al patrulea copil nascut in Moldova in 2005 a fost conceput şi născut în afara căsătoriei. Dacă nu interveniţi cu măsuri urgente, nu este departe ziua când ţara ni se va transforma într-una locuită în majoritate de desfrânaţi şi desfrânate  ale căror copiii sunt orfani ce ajung să fie înfiaţi de homosexuali şi lesbiene, ca să fie crescuţi cu aceleaşi “orientări sexuale”.

9 mai 2006
Vasile Filat
Pasaport: A 1646959

De ce oare atât de repede a reuşit să ajungă la Ministerul Justiţiei acest proiect al Legii despre prevenirea şi combaterea discriminării?