Cu paşi mici spre o lucrare mare

Startul a fost dat din satul Vatici, pe jos şi fără bani. Şase persoane din Şcoala Internatională de Misiune prin Sport şi Media  au plecat într-o călătorie de misiune în acest week-end. Împreună au parcurs distanţă de 10 km, după ce un şofer s-a oferit să-i ducă pînă la Cinişeuţi. Mergînd prin sat echipa a împărţit ziare şi a invitat oamenii seara la Biserică pentru un program special. Fotbaliştii din echipă  au invitat copiii din sat să joace fotbal, care cu mare bucurie au acceptat invitaţia. După meci unul din fotbalişti a povestit mărturia lui personală şi felul prin care Dumnezeu a lucrat in viaţa lui. După meci copiii au fost invitaţi la Biserică unde au parcurs o lecţie din cursul „Cum să ai o relaţie reală cu Dumnezeu”.

După o muncă asiduă studenţii au avut parte de o masă bogată în casa familiei Melnic.

Duminica, la serviul divin, echipa a a avut un program scurt în care au făcut îndemnuri la rugăciune – despre facerea de ucenici, au cântat şi au prezentat şcolile de misiune prin Sport şi Media. Pe lângă aceasta au făcut  prezentări de  manuale de Studiu Biblic Inductiv. 

   Creştinii din Biserică au rămas motivaţi să vină la Şcolile de misiune şi să facă ucenici prin sport şi prin folosirea mijloacelor media.

Pe tot parcursul călătoriei studenţii au avut parte de o experienţă inedită în vestirea Evangheliei şi au acumulat o experienţă foarte bună în lucru de echipă.