Apărători ai drepturilor omului sau CREŞTINOFOBI?

În ultima vreme se face multă speculă pe seama homofobiei şi oricând cineva se pronunţă împotriva propagandei homosexuale abuzive este învinuit de homofobie. Conform Wikipedia…

Homofobia este o fobie (aversiune sau teamă patologică) care se manifestă printr-o discriminare sau ură față de persoanele cu o orientare sexuală alta decât cea heterosexuală, în principal față de homosexuali. Homofobia poate fi clasificată drept un tip de xenofobie. Adjectivul asociat este “homofobic”.

Termenul homofobie se pare că a fost creat în 1965 de psihologul american George Weinberg. Alte surse susțin întâietatea psihologului Kenneth Smith. Opinia mea este că termenul acesta a fost creat cu scopul de a înnegri imaginea celor care se vor opune propagării modului de viaţă homosexual. Cazul cel mai recent este procesul care s-a început acum în Moldova şi în care prietenul şi fratele meu de credinţă Vitalie Marian este învinuit de homofobie. Eu cunosc trăirea lui creştinească şi dragostea pe care o  are pentru toţi oamenii şi dacă a confruntat propagarea modului de viaţă homosexual este tocmai din dorinţa să protejeze pe victime, aşa cum o fac şi sunt datori să o facă toţi cei care înţeleg că esenţa agendei homosexuale este să capete toate pârghiile legale ca să poată promova şi recruta tineri pe care să-i atragă astfel în modul lor de comportament sexual deviant.

Există un fenomen vechi căruia încă nu i s-a dat o denumire modernă şi anume – ura obsesivă faţă de creştini. În timp ce autorii şi administratorii site-ului http://www.curaj.net sub pretext de luptă pentru drepturile omului fac cea mai mare şi abuzivă propagandă homosexuală şi nu s-au intimidat să-şi ia şi simbolica homosexuală ca şi logo la http://www.curaj.tv , priviţi cât de multă ură faţă de creştini este spumegată pe acest site. Dacă tot se pretind a fi luptători pentru drepturile omului şi împotriva oricărui fel de fobie, atunci să respecte şi drepturile creştinilor şi să înceteze a mai fi creştinofobi.

Nu am scris aceasta pentru că ne-am simţi intimidaţi de cei ce ne urăsc. Domnul Isus ne-a avertizat despre ura aceasta când a spus:

Dacă vă urăşte lumea, ştiţi că pe Mine M-a urât înaintea voastră. Dacă aţi fi din lume, lumea ar iubi ce este al ei; dar, pentru că nu sunteţi din lume şi pentru că Eu v-am ales din mijlocul lumii, de aceea vă urăşte lumea. Aduceţi-vă aminte de vorba pe care v-am spus-o: „Robul nu este mai mare decât stăpânul său.” Dacă M-au prigonit pe Mine, şi pe voi vă vor prigoni; dacă au păzit cuvântul Meu, şi pe al vostru îl vor păzi. Dar vă vor face toate aceste lucruri pentru Numele Meu, pentru că ei nu cunosc pe Cel ce M-a trimis. Dacă n-aş fi venit şi nu le-aş fi vorbit, n-ar avea păcat; dar acum n-au nicio dezvinovăţire pentru păcatul lor. Cine Mă urăşte pe Mine urăşte şi pe Tatăl Meu. Dacă n-aş fi făcut între ei lucrări pe care nimeni altul nu le-a făcut, n-ar avea păcat; dar acum le-au şi văzut, şi M-au urât şi pe Mine şi pe Tatăl Meu. Dar lucrul acesta s-a întâmplat ca să se împlinească vorba scrisă în Legea lor: „M-au urât fără temei.” Când va veni Mângâietorul, pe care-L voi trimite de la Tatăl, adică Duhul adevărului, care purcede de la Tatăl, El va mărturisi despre Mine. Şi voi, de asemenea, veţi mărturisi, pentru că aţi fost cu Mine de la început. (Ioan 15:18-27)

Dumnezeu să ne ajute pe toţi creştinii să mărturisim adevărul Cuvântului lui Dumnezeu şi să nu ne lăsăm nimeni intimidaţi de nimic iar creştinofobii să înceteze a mai fi ipocriţi şi dacă zic că respectă drepturile omului, atunci să le respecte pe alte tuturor.