Poate un creștin botezat de curând să asculte și promoveze muzică rock?

Întrebare:

Poate un creștin botezat de 3 luni, care pretinde că e pocăit, să asculte și să promoveze formația “Tokio Hotel”? Aștept un răspuns și vă mulțumesc. 

Poate un creștin să asculte hard rock

Da, poate să o facă din neștiință și neveghere. Am observat că de multe ori cei care sunt pasionați de muzică, nu dau prea multă însemnătate mesajului cântecelor pe care le ascultă. Având în vedere că acest creștin este născut din nou de curând și că nu este încă tare în credință și în cunoașterea Sfintelor Scripturi, presupun că ascultă și promovează această formație doar pentru că îi place cum sună muzica lor, mai ales dacă a fost și mai este încă pasionat de muzică hard rock.

Nu cunosc prea multe despre formația “Tokio Hotel“, dar am aflat că unul din albumele lor se chema “Devilish”, adică, al diavolului. Nu este secret că mulți din cei care adoră și cântă hard rock o fac cu diferite implicații spirituale și devin închinători ai diavolului și ai întunericului și se răzvrătesc împotriva lui Dumnezeu. Nu știu dacă același este motivul pentru care această formație și-au numit astfel albumul. De fapt, nu cunosc prea mult nici despre mesajul pe care îl cântă. Poate ar fi bine o persoană care știe să ne avertizeze pe toți scriind mai multe la comentarii.

Dacă cunoașteți mesajul cântecelor și ce anume este incompatibil cu credința și identitatea creștinului, mergeți acum să-i vorbiți acestui creștin născut din nou de curând și ajutați-l prin studierea Sfintelor Scripturi să înțeleagă pericolul la care se expune singur și la care îi expune și pe cei care îl cunosc și îl ascultă.

Dumnezeu spune în Biblie:

Feriți-vă de orice se pare rău. (1 Tesaloniceni 4:12)

Așa să ne ajute Dumnezeu.