(VIDEO) Crăciunul 2016 la biserica ”Buna Vestire” din Chișinău

S-a încheiat Caravana de Crăciun, organizată de Biserica ”Buna Vestire” din Chișinău și bisericile plantate de această biserică în Bardar, Strășeni și Lăpușna. Caravana a culminat duminică cu un program la Biserica ”Buna Vestire” din Chișinău. În jur de 300 de copii au participat la program, au primit daruri și au învățat, alături de părinții lor, despre darul lui Dumnezeu pentru omenire – Domnul Isus Hristos.

Este important să aducem copii la sărbătoare, pentru că de mici trebuie să cunoască despre nașterea Domnului Isus Hristos. (Stas Munteanu)

De Crăciun sărbătorim nașterea Domnului Isus Hristso. (Elisa)

Tinerii mișcării de tineret ”Generația Curată” au pregătit o scenetă să arate esența sărbătorii Crăciunului. Vasile Filat, pastorul bisericii ”Buna Vestire” a îndemnat copiii și maturii să-L primească în inimi pe Hristos, să nu-L respingă și să nu sărbătorească fără Hristos în inimă.

Sărbătoarea Crăciunului la Biserica Bunavestirea - str. Ciocârliei 2/8

Special pentru acest an, copiii au primit în dar câte un manual de studiu biblic inductiv. Copiii, care vor merge de mâine la tabăra organizată de clubul pentru copii PENIEL (0797 60 208) au primit în dar manualul care-l vor studia – cursul biblic inductiv ”Doamne, învață-mă să mă rog”.

Și Maturii primit daruri. Lor le-a fost oferit manualul ”Cum să-ți zidești o familie trainică?”, pe care-l vor studia la biserica ”Buna Vestire”, str. Ciocârliei 2/8, începând cu joia viitoare, săptămânal de la 18:00.

Începem un studiu biblic și pentru maturi. Vom studia cursul ”Cum să-ți zidești o familie trainică?”, începând cu joi ora 18:00. Avem manual în limba română și dacă va fi necesar, facem un grup și pentru vorbitorii de limbă rusă. (Vasile Filat)

Echipa MCTV a asigurat transmisiune LIVE. Întreg serviciul divin poate fi urmărit pe canalul de youtube MCTV:

Pozele de la eveniment pot fi găsite pe pagina de facebook BBCH le găsiți în acest album.