Copii din comuna Lăpuşna studiază Sfintele Scripturi în vacanţa de primăvară

Astăzi în comuna Lăpuşna a început  o tabără de zi pentru copii din localitate. Organizatorii acestei tabere, biserica creştina din comună împreună cu cluburile sportive de fotbal şi de taekwon-do, au drept scop educarea copiilor în valorile frumoase ale Sfintelor Scripturi, în vremuri când această este tot mai mult omisă din viaţa publică. Biblia spune “Învaţă pe copil calea pe care trebuie să o urmeze, şi când va îmbătrâni, nu se va abate de la ea” (Proverbe 22:6). La această tabără de zi au venit în prima zi 40 de copii. Cei mai mari au început cursul de studiu biblic insuctiv “Iosif”, care îi va ajuta să depăşească problemele atunci când visurile le vor fi ruinate.
tabara1
Maria Sofianu conduce grupul de adolescenţi care practică fotbal şi taekwon-do. Toţi sunt bucuroşi să studieze Sfintele Scripturi
maria sofianu studiază cursul Iosif
Copii cei mai mici studiază cu profesoarea lor, Jacotă Liuba studiul “Vai am dat de probleme” bazat pe Epistola lui Iacov. Prin acest studiu copii învaţă cum să aibă o credinţă care să meargă mână la mână cu faptele lor, şi să nu caute niciodată la faţa omului.
cei mai mici studiaza vai
După studiu copii au reprezentat printr-un desen adevărul biblic principal al lecţiei. Cel mai frumos desen şi cea mai bună explicaţie a dat-o Eugen Frija.
tabara4
La încheierea primei zile copii au avut ocazia să asculte mesajul biblic şi să pună întrebări la diferite situaţii.
Radu explica adevarul biblic
Le mulţumim tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestei tabere. Rugaţi-vă pentru bunul mers al acestei tabere şi pentru ca, cât mai mulţi copii să vină să studieze şi să aplice Cuvântul lui Dumnezeu în vieţile lor.