Ce să așteptăm după votarea legii antidiscriminare?

Ziua de 25 mai 2012 va intra în istorie ca o  zi neagră pentru Republica Moldova. Parlamentul a votat legea antidiscriminare redenumită “pentru eglaitate de șanse”. Deputații s-au lăsat convinși de liderii lor și au votat cu totală lipsă de discernământ. Nu încape îndoială că cea mai mare parte din ei înțeleg bine implicațiile acestei legi și ce va aduce ea după sine. Cei care înțeleg seriozitatea problemei se întreabă ce va urma? Și eu toată ziua mă gândesc la aceasta și, cu multă mâhnire în inimă, vin să împărtășesc cu cititorii  la ce cred că trebuie să ne așteptăm.

Activiții homosexuali au primit o mare încurajare prin ceea ce au votat azi deputații Parlamentului. De acum, ei cu mai multă vehemență vor pune presiuni asupra politicienilor să adopte noi legi. Să ne tot convingă liderii partidelor din AIE că legea aceasta nu poartă în sine nici un pericol de legalizare a căsătoriilor gay, sau a adopțiilor, sau paradelor homosexuale… Tot azi, http://www.unimedia.md a publicat noutatea conform căreia Parlamentul European cere statelor membre să spună “Da” căsătoriilor homosexuale. Să mai credem promisiunile și “poveștile de adormit copii” ale liderilor noștri politici? Nu vor ei să placă UE mai mult decât poporului propriu și lui Dumnezeu? Azi au deschis cutia Pandorei și mai departe cu mai puține remușcări vor vota pentru celelalte “drepturi” ale minorităților sexuale despre care acum zic că nu ne amenință.

Acvitiștii homosexuali vor pune presiune ca una câte una să capete toate “drepturile” care nu au reușit să le ia acum la pachet prin legea votată azi. Și pentru că PL le-a creat puțin dificultăți cu legea despre castrarea chimică a pedofililor, putem să ne așteptăm că în curând vor cere o lege prin care să fie  micșorată vârsta consimțământului pentru întreținerea relațiilor sexuale, așa ca să-i scoată pe abuzatorii gay de sub incidența legii.

Dragoș Galbur, pe blogul său,  a scris că dacă homosexualii vor încerca să-și manifeste orientarea sexuală în public, vor fi bătuți public și a dat exemple cu ce s-a întâmplat în Ucraina și Rusia. Va fi și la noi așa? Dacă da, atunci legea aceasta va aduce multă homofobie și violență împotriva homosexualilor, exact ceea ce se pretinde că se dorește să curme.

Deputații care au votat azi pentru această lege trebuie să înțeleagă că foarte repde îi vor ajunge consecințele. Dumnezeu spune în Sfintele Scripturi:

Nu vă înşelaţi: „Dumnezeu nu Se lasă să fie batjocorit.” Ce seamănă omul, aceea va şi secera. (Galateni 6:7)

Răul care l-au semănat azi deputații îi va afecta în primul rând pe ei și familiile lor. Și să nu înțeleagă cumva greșit. Aceasta nu este un blestem. Dumnezeu a spus aceasta. Este o lege duhovnicească care nu dă greș pentru că Dumnezeu veghează asupra împlinirii ei și aduce la împlinire fiecare cuvânt care iese din gura Lui. Iată ce a mai spus înțeleptul împărat Solomon:

Cine seamănă nelegiuire, nelegiuire va secera, şi nuiaua nelegiuirii lui este gata. (Proverbe 22:8)

Iar când cineva din deputații care au votat azi pentru această lege va începe să vadă consecințele în viața lui (ei)  să știe că așa cum a făcut public votul său, tot așa trebuie să se pocăiască și să-și ceară iertare public de la Dumnezeu și de la țară întreagă.

Astăzi este o zi de mare trădare. Deputați pe care îi cunosc și despre care credeam că vor ieși la tribuna Parlamentului ca să-i convingă pe colegii lor să nu voteze această lege, tocmai acești deputați au tăcut când era timpul să vorbească, iar alții au votat fără a spune un singur cuvânt. Ce bine înțeleg acum cuvintele prorocului Isaia care a scris despre cei din vremea lui:

Argintul tău s-a prefăcut în zgură, şi vinul tău cel ales a fost amestecat cu apă. Mai marii tăi sunt răzvrătiţi şi părtaşi cu hoţii, toţi iubesc mita şi aleargă după plată; orfanului nu-i fac dreptate, şi pricina văduvei n-ajunge până la ei. (Isaia 1:22-23)

Cei despre care credeam că sunt argint, azi s-au dovedit a fi zgură…

Dar, oricât de mare ar fi întunericul zilei de azi, noi, toți cei care suntem copiii ai lui Dumnezeu și ucenici adevărați ai Domnului Isus, să nu uităm că prin Domnul nostru suntem mai mult decât biruitori. Dumnezeu este același ieri, azi și în veci și Evanghelia, cum a fost așa a rămas, și va fi puterea lui Dumnezeu pentru mântuirea fiecăruia care crede, fie acesta homosexual, lesbiană sau politician corupt. Să le vestim tuturor Evanghelia cu îndrăzneală. Așa să ne ajute Dumnezeu.