„Not an Idol” organizează un concert de lansare a noului său album „Să-L văd pe Dumnezeu”

12829381_905701002880679_2733013152273701467_oFormația creștină, binecunoscută în Republica Moldova și în afara țării, „Not an Idol”, lansează un nou album, intitulat „Să-L văd pe Dumnezeu”. Cu prilejul lansării albumului, formația organizează un concert pentru comunitatea evanghelică din Moldova.

„„Să-L văd pe Dumnezeu ” este ideea centrală a noului album în jurul căreia graviteaza toate cântecele. Acest mesaj reprezintă nu doar o stare de reverență ocazională față de Divinitate, ci este dorința supremă a inimii noastre, exprimă un sentiment de uimire și adorație față de Dumnezeu, este tânjirea continuă după prezența Sa! Cântecele se adresează publicului evanghelic, cât și celor care încă nu au experimentat nevoia reală de a-L cunoaște. Dorim ca orice persoană care va asculta mesajele pieselor noastre să se îndrăgostească de Dumnezeu. În concert veți putea auzi atât piesele deja cunoscute, cât și cele noi care vor suna pentru prima dată la Chișinău!”, se menționează pe pagina de facebook a evenimentului.

Concertul va avea loc sâmbăta, 23 aprilie, la teatrul de revistă Ginta Latină din str. Sfatul Țării 28, Chișinău, începând cu orele 18.00. Biletele pot fi procurate pe site-ul http://www.iticket.md sau la casele teatrului Ginta Latină.