Este adevărat că poţi vorbi cu morţii?

Întrebare:

Zilele astea eram plictisti si am inceput sa caut “despre chematul morților”  şi am gasit asta. Am citit din comentari si am vazut ca unii erau chiar ingrijorati, altii îi credeau nebuni. In alta zi am vazut o emisiune “Fenomene stranii” pe Discovery  cu niste oameni care foloseau “ustensila” din link si sau intamplat lucruri ciudate, exact cum descriau cei care au folosito. Vroiam sa incerc, dar dupa aceea am gasit site-ul acesta si vreau sa stiu dacă este adevarat că poti vorbi cu morti ?

 

Chematul morților

Chematul morților

Da, este adevărat

Biblia relatează cazul când împăratul Saul a mers la o femeie care se ocupa cu chematul morților şi aceea i-a chemat pe prorocul Samuel. Deci, este un lucru real şi să nu creadă cineva că sunt poveşti. Vă recomand, dacă aveţi acum Biblia la îndemână, să deschideţi la capitolul 28 din Întâia carte a lui Samuel şi să citiţi întâmplarea cu Saul şi Samuel.

Dumnezeu interzice chematul morţilor

Înainte să între poporul Israel în ţara promisă Canaan, Dumnezeu le-a dat această poruncă:

După ce vei intra în ţara pe care ţi-o dă Domnul Dumnezeul tău, să nu te înveţi să faci după urâciunile neamurilor acelora. Să nu fie la tine nimeni care să-şi treacă pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care să aibă meşteşugul de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor al viitorului, de vrăjitor, de descântător, nimeni care să întrebe pe cei ce cheamă duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care să întrebe pe morţi. Căci oricine face aceste lucruri este o urâciune înaintea Domnului; şi din pricina acestor lucruri va izgoni Domnul Dumnezeul tău pe aceste neamuri dinaintea ta. Tu să te ţii în totul totului tot, numai de Domnul Dumnezeul tău. Căci neamurile acelea pe care le vei izgoni, ascultă de cei ce citesc în stele şi de ghicitori; dar ţie, Domnul Dumnezeul tău nu-ţi îngăduie lucrul acesta. (Deuteronomul 18:9-14)

Atrage atenţia la gravitatea acestui păcat. Chematul morților numit urâciune înaintea Domnului care nu va fi lăsată nepedepsită.

Presupun că chematul morților este mare ispita când ţi-a murit cineva iubit, dar lasă aceste urâciuni şi începe azi să studiezi Sfintele Scripturi şi învaţă să te ţii în totul totului tot numai de Domnul Dumnezeul tău.