Colectă specială pentru construcția clădirii bisericii „Buna Vestirea”

Cu ajutorul și călăuzirea lui Dumnezeu în anul 2009, la 11 ianuarie, a avut loc primul serviciu divin al bisericii „Buna Vestirea” din regiunea Malina Mică, Chișinău. Eu numesc această regiune epicentrul suferinței din Moldova, căci aici sunt concentrate 18 instituții medicale. Gândiți-vă doar la Spitalul Oncologic câtă suferință și durere este acolo. Scopul nostru este să asigurăm o predicare sistematică a Evangheliei în această regiune și să facem ucenici ai lui Hristos. De la plantarea bisericii am inceput să propovăduim Evanghelia in spitale și căminele studențești unde conducem și grupe de studiu biblic.  

Timp de cinci ani ne-am întrunit în incinta liceului din acea regiune, dar cu schimbarea conducerii nu a mai fost posibil. Mulțumim bisericii “Harul” care ne găzduiește în prezent și duminica, între cele două servicii divine ale gazdelor putem să facem și noi serviciul divin la orele 14:00. De asemenea, avem serviciu divin joi, la orele 18:00 și marți, tot la orele 18:00 este serviciul divin al tinerilor. 

 

 

Dumnezeu ne-a binecuvântat să avem de la plantare 19 botezuri și ne bucurăm de creșterea care ne-a dat-o și de implicarea sfinților în lucrarea de misiune în 35 de localițăți din țara noastră, în trei țări islamice și în Nepal. Lucrarea de misiune ne solicită mult efort și resurse financiare pe care le investim cu bucurie. Dar este o nevoie mare și localul unde să ne putem desfășura activitatea. Ca să nu sufere lucrarea de misiune, am hotărât încă din anul trecut să facem în fiecare a treia duminică a lunii o colectă specială pentru construcția casei de rugăciune. Până în prezent Dumnezeu ne-a ajutat să adunăm suma de $10.300. Duminica viitoare, 24 mai, la serviciul de la orele 14:00 vom face din nou o colectă pentru construcția sau procurarea clădirii pentru biserică. Vă invităm să luați parte împreună cu noi la această colectă specială. 

 

Dacă nu locuiți în Chișinău și nu aveți posibilitate să fiți cu noi la acest serviciu divin, dar doriți să luați parte la această lucrare, puteți contribui prin intermediului contului bancar al bisericii.

În lei: 

CRBCEB Bunavestire a Mintuitorului

c/f 1010620001050

c/b 2251600470MD2

EXMMMD22477

Vă mulțumesc tuturor care ați răspuns apelului pe care l-am făcut săptămâna trecută pe site aici și ați participat la colecta specială pentru ridicarea monumentului “Dreptul la viață”. Cu efortul comun al celor care au luat parte s-a donat suma de $500, 125 euro și 2805 lei. Să ne rugăm pentru colectarea sumei de 152.000 lei, care mai este necesară. 

 

Sfinții din toate vremurile s-au închinat cu banii și averile lor și au dăruit ca să facă lucrări frumoase pentru Dumnezeu, căci Domnul Isus a spus: 

Nu vă strângeţi comori pe pământ, unde le mănâncă moliile şi rugina şi unde le sapă şi le fură hoţii; ci strângeţi-vă comori în cer, unde nu le mănâncă moliile şi rugina şi unde hoţii nu le sapă, nici nu le fură. Pentru că unde este comoara voastră, acolo va fi şi inima voastră. (Matei 6:19-21)