Clubul de Taekwon-Do „Stolas Leukas” s-a clasat pe locul III la Cupa de Taekwon-Do(ITF) a Ucrainei

Azi dimineață am avut o supriză plăcută când a venit ucenicul meu Ionel Rotaru să-mi înmâneze cupa și diploma pentru locul III în clasament general cucerită de echipa clubului „Stolas Leukas” la Cupa Uniunii Ucrainene de Taekwon-Do (versiune ITF) care s-a desfășurat la Odessa în perioada 13-15 decembrie a.c. 

Așa arată diploma. 

Echipa clubului participantă la această competiție a fost alcătuită din 17 sportivi pregătiți de instrutorii Radu Filat, Ion Rotaru și Ghenadie Bitco. Toți acești sportivi au cucerit un mare număr de medalii din care 12 de aur. 

La eveniment au participat 480 sportivi din Ucraina, Bulgaria, Belorusia și, bineînțeles, Moldova. 

Cu bucurie vin să-i felicit pe sportivi și pe instructorii lor pentru această victorie frumoasă care a adus slavă lui Dumnezeu și onoare țării și clubului nostru. Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă dea multe și mari biruințe în viitor și să folosiți și acest rezultat frumos pentru slava lui Hristos, așa cum și faceți. 

Partea frumoasă este că sportivii și instructorii noștri le-au vestit Evanghelia sportivilor și instructorilor veniți din aceste țări și le-au făcut cadou manuale de studiu biblic inductiv pe care noi le folosim în pregătirea spirituală a sportivilor noștri. 

Dacă doriți să practicați Taekwon-Do sau doriți aceasta pentru copiii dumneavoastră, vă invităm la sala noastră care se află pe strada Academiei 9/2 în orașul Chișinău (în apropiere de piața de la str. Docuceaev). În vacanța de Crăciun va fi organizată și o tabără de zi la care sunt invitați copiii. Pentru informații suplimentare contactați la numărul de telefon 079913054.