Cea mai originală Toamnă de Aur!

Toamna de aur și-a arătat roadele și la gimnaziul-internat din Strășeni.Copiii, în cel mai original  mod au amenajat coridorul școlii cu diferite legume, fructe, echibane și desene reprezentînd frumusețea și roada bogată a acestui anotimp.

Toamna de aur

Ceea ce m-a uimit pe mine a fost faptul că acesti copii sunt de clasa a I-IV, dar sunt asa de creativi si au imaginație bogată.Interesant, oare părinții lor s-au gîndit ce copii minunați au depărtat de ei? căci majoritatea din ei sunt abandonați iar unii nici nu au avut niciodată părinți, bucuria de a spune cuiva Mama sau chiar Tata.Acest lucru m-a făcut să mă gîndesc că cîndva am fost și eu ca ei, dar a venit cineva și mi-a spus că locul meu nu e acolo și că am un Tată, nu un oricare ci cel mai grozav Tată care mă așteaptă și mă iubește indiferent de cine sunt eu sau am fost.Acest Tată este Dumnezeu, cel care a plătit un preț așa de mare pentru iertarea noastră! El a jertfit ceea ce avea mai scump: pe Fiul  Său, Isus Hristos.

Fiindcă atît de mult a iubit Dumnezeu lumea că a dat pe Singurul Său Fiu pentru ca oricine crede în El să nu piară ci să aibă viață veșnică.(Ioan 3:16)

Toamna de aur

Astăzi Dumnezeu mi-a reamintit cine sunt eu de fapt, El mi-a reamintit că atunci cînd eram fără nici un pic de speranță El avea planuri in privința vieții mele, El știa gîndurile pe care le avea cu privire la Mine, gînduri de pace și nu de nenorocire ca să-mi dea un viitor și o nădejde.(Ieremia 29:11)

Ceea ce îmi place la Dumnezeu e că El transformă, cei care L-au cunoscut pe El nu mai sunt la fel, sunt făpturi noi!

Sper ca acestor copii să le fie oferită aceeași speranță care mi-a fost oferită și mie cu 4-5 ani în urmă.Mă bucur nespus de mult că sunt oameni care nu sunt indiferenți față de ei si merg și îi vizitează și le spune Vestea Bună, chiar dacă cei mai mulți din acești oameni nu sunt de la noi din țară.

Toamna de aur

 

Dumnezeu să binecuvînteze copiii de la gimnaziul-internat din Strășeni și să le umple viețile cu tot atît de multă dragoste cîte roade bogate are toamna!!!