Cea mai mare tabără de ENGLEZĂ în Moldova. Iată cum poți participa

EFNL, cea mai mare tabără de engleză se va desfășura la Coșnița, raionul Dubăsari, la baza de odihnă PRIETENIA și va dura 10 zile, 19 – 29 iulie. Aceasta este organizată al 17-lea an consecutiv de Asociația ”English For a New Life”.

tabara efnl 2017

Detalii despre participarea la tabăra EFNL:

PARTICIPANȚI

Pot participa cei ce doresc să învețe engleza de la zero sau să o practice pentru a îmbunătăți comunicarea. Sunt invitați și profesorii din școlile publice. Ei vor putea învăța limba engleză sau aplicațiile Google.

VÂRSTA

Participanții sunt acceptați de la vârsta de 9 ani în sus.

PROFESORII

Participanții vor fi împărțiți pe grupe. În fiecare grup vor preda un profesor din Moldova și unul din SUA.

MANUALELE

Copiii vor studia după manualul recent elaborat ”English For a New Life for KIDS”. Nivelul începător și intermediar vor parcurge lecțiile din manualul I ”English For a New Life”. Nivelul avansat vor studia trei manuale de studiu biblic în limba engleză: ”Heaven, Hell and Life after Death”, ”Turning your heart toward God” and ”Having a real relationship with God”.

REZULTATELE

În timp de 10 zile este real să parcurgi materialul prevăzut pentru 3, 4 luni de cursuri săptămânale sau, după cum mărturisesc participanții, materialul care se învață pe parcursul unui an academic.

SPORT

Doritorii să învețe arta marțială Taekwon-Do se pot înscrie la antrenamente, suplimentar orelor de limbă engleză. De asemenea, timpul de sport de la amiază include volei, fotbal, starturi vesele și bazin.

GOOGLE APPS sau SPARK ADOBE

De asemenea, vor fi predate și lecții de computer de către profesorii de la ScripTehInfo. Profesorilor din școlile publice li se propune studierea aplicațiilor Google, iar adolescenților și tinerilor programul Spark Adobe pentru crearea conținutului foto și video în rețelele de socializare.

ANTURAJUL

Baza de odihnă PRIETENIA are un teren spațios și bine amenajat cu o capacitate de 300 de persoane. Locul este asigurat cu foișoare pentru grupele mici care vor studia și umbrit de copaci. Cei care doresc să scape de arșița soarelui vor avea posibilitatea să se răcorească în bazin.

ÎNREGISTRARE ONLINE

Formularul de înregistrare online îl găsiți la acest link.

PREȚUL

Prețul taberei este de 120 $. Cazarea și mâncarea sunt incluse în preț.

PLECAREA SPRE TABĂRĂ

Pentru participanți va fi organizat transport comun din Chișinău, de la circ până în tabără, pe 19 iulie la ora 10:00. Transportul până în tabără se achită separat de fiecare participant.

TELEFON DE CONTACT

Detalii despre tabără și ajutor pentru înregistrare solicitați la telefonul 076718882 sau la adresa de e-mail: info@precept.md.

Andrei Talmazan