Ce înseamnă pentru mine „Engleza pentru o Viață Nouă”

1. O echipă cu o viziune clară, harnică, profesionistă și care iubește oamenii

Suntem o echipă de profesori tineri, harnici, care iubim oamenii, îi ajutăm să însușească limba engleză cu multă răbdare și știm să încurajăm pe orice elev în parte. Așa am fost tratată și eu la început în anul 2001 la prima tabără organizată de această școală, care m-a învățat nu doar limba engleză, dar mi-a oferit cea mai mare cunoștință, cea despre Dumnezeu care are standarde atât de frumoase și bune pentru noi. Așa continui să fac și eu și colegii mei!

2. Instruire permanentă în Cuvântul lu Dumnezeu și creștere profesională

Cu toți profesorii punem mare preț pe creșterea noastră în domeniul profesional. Ne sunt de mare ajutor manualele de studiu biblic inductiv: ”Lord, only You can change me”, ”Lord, heal my hurts” etc., desigur și manualele create și alcătuite de profesorii școlii: English for a New Life 1 și 2. 

3. Implicare în viața oamenilor din societate și creșterea lor în limba engleză și în cunoașterea Celui mai bun Învățător –Isus Hristos

Împreună cu familia mea dorim să slujim lui Dumnezeu în comunitatea în care locuim. Folosind limba engleză, putem spune studenților noștri multe lucruri importante din Biblie, lucruri care le schimbă viețile și astfel studenții beneficiază de un dublu folos.

De asemenea, Dumnezeu ne-a deschis uși și în orfelinatele din Republica Moldova. Timp de mai mulți ani am predat limba engleză în orfelinatele de la Cupcini, Tocuz. Au fost ani binecuvîntați în care am putut să încurajăm mulți copii, să le arătăm dragoste și, desigur, să îi învățăm limba engleză.

4. Implicare ca și profesor la nivel internațional

Am avut marea onoare, la îndemnul directorului școlii de limbă engleză, domnul Vasile Filat, să predau limba engleză și studenților din Nepal, cu care de altfel am tradus manualul ”English for a New Life” și în limba nepaleză.  Apo,i am putut să predau seminare de instruire a profesorilor în predarea limbii engleze pe baza Cuvântului lui Dumnezeu și în Ukraina.

5. Timp frumos și cu folos petrecut în fiecare vară

Școala „English for a New Life” organizează deja al 15-lea an tabără de studiere intensivă a limbii engleze. Este o plăcere deosebită să predau în cadrul acestei tabere și să văd cum nivelul fiecărui participant crește semnificativ în doar 10 zile. În conlucrare cu mulți prieteni ai școlii din Statele Unite ale Americii, vorbitori nativi, organizăm lecții foarte interactive, pline de dialog, gramatică predată clar, pronunție corectă, programe serale, însoțite de muzică în limba engleză, scenete și mesaj biblic atât de util și interesant.

Te invit cu mult drag să te alipești echipei „English for a New Life”. Cum poți face acest lucru? Dacă cunoști deja limba engleză, te invităm la seminarele de pregătire a profesorilor. Dacă încă nu cunoști limba engleză, te invităm la cursurile  noastre organizate în cadrul școlii.